Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Horor najgledaniji u Španiji

box office

18.10.2020.

Horor najgledaniji u Španiji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Španiji bio je tamošnji horor Malasaña 32, koji je do sada zaradio 4,4 miliona dolara. 

Ovaj film ponovo varira staru poznatu temu o ukletoj kući. Radnja se dešava 1976. godine u Madridu, nedugo nakon smrti generala Franka. Porodica Olmedo seli se u veliki grad, iz svog rodnog grada u unutrašnjosti, u potrazi za boljim životom. Manolo je farmer, koji sada ima posao u velikoj kompaniji za prevoz kamionima. Njegova žena i bivša svastika Candela dobija posao u poznatoj galeriji, najstariji sin 20-godišnji Pepe oseća se otuđeno u velikom gradu i ne može da nađe posao, 17-godišnja ćerka Amparo besna je jer je morala da ode od svog momka Matea i mašta o tome da bude stjuardesa, mali Rafael je, zapravo, jedino dete koje je direktno iz veze Manola i Candele. Sa njima u veliki grad doselio se i senilni tast Femin. Svi oni se nađu u sred terora nepoznatog entiteta koji obitava u novoj kući...

Reditelj film jeste nagrađivani Albert Pintó, kome je to tek drugo dugometražno igrao ostvarenje, nakon takođe horora iz 2018. godine - Matar a Dios.

 

 

 

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Wida
    Uploader
    18.10.2020. 16:38
    Prodano.Gleda se
;

{{message}}

{{item.title}}