Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Greenland najgledaniji u Belgiji

box office

04.08.2020.

Greenland najgledaniji u Belgiji

Američki film žanra katastrofe najgledaniji je u Belgiji prethodne nedelje. U pitanju je Greenland, koji je u premijernoj nedelji prikazivanja zaradio - 1.329 dolara. Prikazan je na samo 55 lokacija, što je, svakako posledica aktuelne pandemije koja je zatvorila mnoge bioskope, pa se sada tek sporadično otvaraju.

Članovi jedne porodice bore se za opstanak, nakon kataklizmičnih prirodnih dešavanja... John Garrity (Gerard Butler) nije u prevelikoj ljubavi sa svojom ženom , his Allison (Morena Baccarin). Njihov mladi sin Nathan polaže velike nade u predstojeće putovanje da će stvari ponovo profunkcionisati između njih. Međutim, Zemlja biva zasuta parčadima komete, a porodica upoznaje najlepše i najružnije strane ljudskosti dok se bore protiv opšte panike i bezakonja koje ih okružuje. I dok se odbrojavanje do konačne kataklizme približava nuli, oni moraju da pronađu poslednju šansu za preživljavanje...

Belgija je zemlja u kojoj je ovaj američki potencijalni blokbaster imao svetsku premijeru. Ona, holivudska, zakazana je tek za 25.09. ove godine, naravno, ukoliko se bioskopi do tada otvore u SAD.

Reditelj filma jeste u akcionim filmovima iskusni Ric Roman Waugh (Angel Has FallenShot CallerSnitchFelonIn the Shadows), dok glavne uloge tumače Gerard Butler Morena Baccarin.

 

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    05.08.2020. 15:46
    Ja baš i ne...
  • beogradski
    eXtreme member
    05.08.2020. 15:12
    Gledacu
;

{{message}}

{{item.title}}