Terry Gilliam radi film po ideji Stanleya Kubricka

најави

27.07.2020.

Terry Gilliam radi film po ideji Stanleya Kubricka

Vest dovoljno šokantna da zainteresuje sve koji bar malo vole filmove. Reditelj Terry Gilliam, originalni "Monty Python", snimaće film po originalnoj ideji Stanleya Kubricka! Tačnije, film je već uveliko počeo da se realizuje, kada je filmska produkcija širom sveta zaustavljena zbog aktuelne pandemije. Ali, sada je vreme da se nastavi započeto...

Tako će čovek čiji je poslednji film kontroverzni The Man Who Killed Don Quixote, a koji u svom portfoliju ima i dela poput Brazil ili Twelve Monkeys snimati film po zamislima autora vanvremenskih ostvarenja 2001: A Space OdysseyDr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb ili A Clockwork Orange! Zapanjujuće, zar ne?

Gilliam do sada nije otkrio ni najmanji detalj u vezi radnje budućeg filma, ali verujemo da će to biti nešto bombastično. 

"Problem je taj što je svet postao tako bizaran da je ono što smo smatrali za satiru postala realnost, tako da ja više ne znam kako da se ophodim prema ovom svetu", izjavio je Gilliam, najavljujući novi film. 

 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!