Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
I Mike Tyson dobija biografski film

најави

20.06.2020.

I Mike Tyson dobija biografski film

I jedan od najpoznatijih svetskih boksera svih vremena - Mike Tyson - dobiće svoj biografski film. Za prenos na veliko platno njegove priče zaduženo je još jedno svetski glumačko poznato ime - Jamie Foxx.

Poznati glumac proveo je šest godina u pripremanju svog novog filma. Još 2014. godine objavio je da planira da snimi ovaj film, ali tek sada može i zvanično da kaže da produkcija - počinje.

Foxx sada ima 52 godine, a glumiće Tysona i u mlađim danima, ali i u starijim. 

"Želimo da pokažemo da se svi menjaju", izjavio je Foxx. "Svi dolaze iz nekog dobrog ili lošeg miljea i mislim da ćemo uspeti da prikažemo te nijanse u ovoj priči. Mislim da će i mladi i stari razumeti put koji je ovaj čovek morao da pređe...".

Foxx i Tyson poznaju se dugo vremena, a glumac ga je prvi put sreo kada je imao 22 godine - "Upoznao sam ga na najčudniji način. Bio sam na bini i radio stand-up nastup. Napravio sam šalu o Mikeu Tysonu, ali siko nije aplaudirao niti se smejao. Znate zašto? Zato što je u publici bio i Mike. Tako sam počeo da se družim s njim. Bili sam svedok dva njegova potpuno različita života - na vrhuncu karijere, a zatim i kada su stvari krenule lošim putem. Zato sam uzbuđen, zbog toga što će ovaj film pokazati sve te trenutke.".

Čini li vam se interesantnim sve ovo?

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • arzak
    Active member
    21.06.2020. 11:13
    Ima vec jedan biografski film o Tajsonu iz 1995. https://www.imdb.com/title/tt0114759/
  • beogradski
    eXtreme member
    20.06.2020. 15:04
    Da. Veoma interesantno. Volim biografse filmove a Majk Tajson je sigurno to i zasluzio.da se snimi film o njemu
;

{{message}}

{{item.title}}