Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Šta sa "Candyman"?

вести

06.06.2020.

Šta sa "Candyman"?

Gde ćemo ga gledati? Premijera reboot-varijante jednog od popularnih horora iz 1990-tih trebalo je da bude održana sledeće nedelje. Međutim, zbog još uvek aktuelne pandemije korone, odložena je za 25.09. ove godine. Najnovije informacije, ipak, kažu da bi tog datuma, paralelno s prikazivanjem na velikom platnu, Candyman mogao postati i digitalno dostupan putem različitih platfomi.

Razlog za ovakav postupak vidi se u strahu koji se u SAD još uvek oseća od odlaska u zatvorene prostore, te se misli da bi mnogi fanovi mnogo više voleli da filmove posmatraju iz svojih fotelja nego da se odluče za odlazak na mesta koja su zatvorena još od trećeg meseca ove godine zbog potencijalne opasnosti od zaražavanja. Kako-tako, studiji su se tome prilagodili, pa se sve više premijera održava upravo putem digitalnih kanala.

A, što se tiče samog Candyman, i dalje se puno toga drži u tajnosti u vezi radnje. Zna se samo da je glavni lik izvesni umetnik Yahya Abdul-Mateen II (Anthony McCoy), koji se upravo preselio u luksuzni apartman u Cabriniju, džentrifikovanom naselju mobilnih milenijalaca. Kada se tu pojavi i Candyman, počinju da teku potoci krvi...

Rediteljka filma je Nia DaCosta (Little Woods), a scenario je napisao Jordan Peel.

Da podsetimo, originalni film Candyman snimljen je 1992. godine, a zatim su usledili Candyman: Farewell to the FleshCandyman: Day of the Dead.

  • Коментари (3)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    06.06.2020. 15:23
    Candyman-a ) Ono dole je greska )
  • beogradski
    eXtreme member
    06.06.2020. 15:22
    Cabdyman-a cu odgledati i naravno zbog originala ali mi trejler bas i ne uliva neko poverenje.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    06.06.2020. 10:18
    [tube]-ScjucUV8v0[/tube]
;

{{message}}

{{item.title}}