Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ryan Gosling kao vukodlak

најави

30.05.2020.

Ryan Gosling kao vukodlak

Došlo je vreme da se i poznati glumac oproba kao čudovište.
 
Novi horor-film snimaće Universal, a film se opisuje kao "mešavina NetworkNightcrawler"! Gosling tumači ulogu spikera s televizije koji biva zaražen strašnom bolešću zbog koje postaje čupavi monstrum. Film će nastati po uzoru na originalni The Wolfman iz 1941. godine, u kome je vukodlaka glumio Lon Chaney Jr. dok je film iz 2010. u kome je glavnu ulogu tumačio Benicio del Toro čak dobio i jednog "Oskara" (za šminku).
 
Scenario pišu Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo, a sasvim je očigledno da je razlog za nastanak ovog filma finansijski uspeh koji je postignut s The Invisible Man. Takođe, film se uklapa u studijsku strategiju "ponovnog oživljavanja filmova s monstumima", među kojima će biti, osim pomenutih i "Drakula" (Karyn Kusama), "Reinfield" (Dexter Fletcher) i "Dark Army" (Paul Feig). 
 
Nema detaljnijih informacija o radnji filma, a još nije poznat ni njegov reditelj.  

  • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    26.04.2022. 12:05
    Pomislih da se odustalo, no ipak je i dalje u planu. 

    Mnogo volim klasične Universalove filmove sa "čudovištima" i sličnim, obradovalo me je svojevremeno oživljavanje tog sveta u novim filmovima. Potom, posle Mumije mi je raspoloženje palo, da bi Universal zatim sa Invisible Man ipak dokazao da nije sve onako kako izgleda. Tako da se istovremeno sa pravom može očekivati zatupljena, CGI ekstavaganca koja ne vodi ičemu, kao i zapravo ozbiljniji tok te, Universal Monster Universe ili kako već, fanšize. Pa šta nam zapadne. Svakako ću gledati ovog Vučka. Beše i "Renfield" koji se radi sa Kejdžom kao Drakulom spada u taj univerzum? Kako bilo, Universalov je i taj, gledaće se sve to. 
    puppet_master2022-04-26 12:12:27
  • beogradski
    eXtreme member
    01.06.2020. 15:30
    Slazem se da je Benicio Del toro mnogo volji glumac sto je Black Raven napisao. A inace imam snimljenog Vukodlaka sa Benisijom a jos uvek ga nisam odgledao )
  • baho
    Senior translator
    30.05.2020. 15:37
    Mogao se prijaviti u Selo... mi bismo mu odavno ispunili tu želju (da bude vukodlak) za male pare...  LOL
;

{{message}}

{{item.title}}