Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

"Capone" zaradio 2,5 miliona dolara

вести

23.05.2020.

"Capone" zaradio 2,5 miliona dolara

Uprkos dobroj zaradi od emitovanja putem različitih streaming-platformi, Capone se nalazi u priličnom problemu. 

Prošlo je deset dana od premijernog prikazivanja filma koji je režirao Josh Trank, a u kome glavnu ulogu tumači Tom Hardy. Distributer Vertical Entertainment saopštio je iznos zarade koju je ovo nezavisno ostvarenje do sada ostvarilo. Ova kompanija, inače, važi za lidera kada se govori o filmovima koji su predviđeni da idu direktno u video-distribuciju ili u takozvanu "ograničenu bioskopsku distribuciji". 

Film je prvobitno bio dostupan po ceni 9.99 dolara, da bi ga sada bilo moguće pogledati za 5.99 dolara, što je uobičajena cena za filmove ovog distributera. Ipak, smatra se da sve ove cifre neće biti dovoljne da pokriju ukupne troškove snimanja Capone, za koje se smatra da su veći od 20 miliona dolara. Analitičari smatraju da bi ukupno film mogao da zaradi između četiri i pet miliona dolara, što bi bila, u najboljem slučaju tek četvrtina uloženog novca.

  • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    24.05.2020. 16:15
    Video sam trejler jos od pre. Tom Hardy je odradio svoj posao kao sto je to dobro uradio i za dvostruku rolu brace Krej. A sto se tice Kaponea, mozda se ''malo'' cekalo za taj film pa i ta tematika nije vise toliko za neka ocekivanja. Ne mogu a da ne spomenem Irca kojeg sam prekinuo nakon nekih 35 minuta.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    23.05.2020. 13:42
    [QUOTE=robin12345]Čudna mi čuda. Ovo mi je ne samo najlošiji film Toma Hardya, nego najlošiji film godine..[/QUOTE]
    Kvalitet filma nije jednako zarada. Vrijedi i za druge stvari ne samo filmove, sjeti se nedavne pomame za glupost zvanu fidget spinner.

    Dok je ovaca bit će i vune.

  • senad1
    eXtreme member
    23.05.2020. 11:00
    Bolje da ga nisu ni snimali, jer koja to publika želi da gleda kako se Capone sere u gaće itd.
;

{{message}}

{{item.title}}