Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Peticija za nastavak "Ghoulies"

вести

14.05.2020.

Peticija za nastavak "Ghoulies"

Godine 1984. snimljen je sad već kultni fantasy Ghoulies. Sada, 36 godina kasnije, kreatori franšize Luca Bercovici i Jefery Levy pokrenuli su peticiju u kojima se od potpisnika traži da podrže novi film ove franšize. Problem je što prava na filmove poseduje Sony Pictures, a oni baš i nisu voljni da se upuste u novi poduhvat ove vrste.

Da podsetimo, do sada su snimljeni: Ghoulies II (1988.), Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991.) i Ghoulies IV (1994.).

Berkovici kaže da je sada pravo vreme za oživljavanje franšize, "jer su svi ti filmovi zabavni, a i u modi je snimanje reboot-verzija".

Glavni lik originalnog Ghoulies jeste muškarac po imenu Jonathan, koji nasleđuje staru kuću svog oca i useljava se u nju  sa devojkom po imenu Rebecca. Tokom zabave, Jonathan izvodi ceremoniju iz jedne od starih očevih knjiga o crnoj magiji, ne uzimajući za ozbiljno ono što piše. Međutim, tako se oslobađaju mala, demonska bića pznana kao Ghoulies...

Peticija je postavljena na Change.org pod okriljem #ghouliesreboot kampanje. Traži se skroman broj od 200 potpisnika, od čega je već prikupljeno više od 160. Nakon što se dobije predviđeni broj, peticija će biti poslana direktoru Sony-ja po imenu Tony Vinciquerra, u nadi da će započeti razgovore sa Bercovicijem o snimanju novog filma... 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}