Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgledanije tokom korone

вести

21.04.2020.

Najgledanije tokom korone

Iako ima tek sporadičnih prikazivanja filmova na velikom platnu, filmski biznis pronalazi načina da očuva formu. Zahvaljujući nekoliko drive-in projekcija Trolls World Tour je zaradio više od 100.000 dolara u SAD. Ipak, trenutno je mnogo značajnije tržište ono koje se tiče video-projekcija na zahtev (tkz. VOD). Tako, iako još nema zvaničnih podataka, predviđa se da će nova animirana avantura za 10 dana prikazivanja u SAD zaraditi čak 80 miliona dolara. S obzirom da je ukupan budžet za pravljenje ovog filma bio između 90 i 100 miliona dolara, već postignuto se smatra izuzetnim uspehom. Naravno, ako se uzme u obzir celokupna svetska situacija...

Što se tiče Netflix, došlo je i do smene na listi najgledanijih ostvarenja. Više to nije Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, već je pao tek na četvrto mesto. Ispred njega su, prilično začuđujuće dva "stara" filma animirani Despicable Me i superherojski The Green Hornet, ali i prošlogodišnji SF Code 8.  

Što se tiče iznajmljivanja na iTunes, najgledaniji je The Gentlemen, ali je zanimljivo da je cena njegovog rentiranja znatno snižena prošlog četvrtka. Sledi, s takođe sniženom cenom - Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn.

Konačno, tri najiznajmljivanija filma na "Amazon Prime" su Trolls World TourSonic the HedgehogBloodshot.

 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}