Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ipak online premijere

вести

18.03.2020.

Ipak online premijere

Universal je prvi povukao nogu - korona neće sprečiti zakazane filmske premijere!

Doduše, te premijere neće biti održane u velikim bioskopima, već će biti dostupne online, tačno u predviđeno premijerno vreme!

Prva od njih biće premijera filma Trolls World Tour, koji će postati dostupan za digitalnu distribuciju 10.04. ove godine, baš na datum kad je trebalo da se u SAD održi i bioskopska premijera. Nakon toga, gledaocima će, takođe u unapred zakazanom terminu, postati dostupni i The HuntThe Invisible ManEmma. (ova poslednja dva su već viđena na našim prostorima). Cena svih digitalnih projekcija biće 19.99 dolara.

I Warner Bros je najavio da će 24.03. pustiti u digitalni promet Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, što je ranije nego predviđeno. Istog dana i STX će omogućiti uživanje u The Gentlemen, dok je i Disney najavio raniju digitalnu distribuciju Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker, akao i Disney+ Frozen II.

Na ovakav potez distributeri su se odlućili zato što se predviđa da će ljudi, jednom kada se bioskopi ponovo otvore, pohrliti u njih, pa će repertoar biti pretrpan da bi do kraja mogla da se escrpi eksploatacija svakog hita.

 

Čekamo da vidimo da li su u pravu...

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}