Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Gledaćemo i "The Dirty Dozen" remake

најави

17.12.2019.

Gledaćemo i "The Dirty Dozen" remake

Što je posebno zanimljivo, reditelj David Ayer izabran je od studija Warner Bros. da sprovede ovu ideju u delo. Razgovori sa čovekom koji iza sebe ima žanrovske hitove poput Suicide Squad ili Bright su u toku, i očekuje se njihov pozitivan ishod.

Klasični ratni film The Dirty Dozen snimljen je 1967. godine, reditelj je bio čuveni Robert Aldrich, a glumili su tadašnje, ali i vanvremenske zvezde  - Lee Marvin, Ernest Borgnine, Charlies Bronson, Telly Savalas, Robert Ryan, Donald Sutherland, Robert Webber, Jim Brown i John Cassavetes.

Radnja nove verzije ovog filma, koju Ayer sprema, prema nekim najavama, biće smeštena u savremeno doba, iako su postojale prvobitne glasine da će se dešavati za vreme Drugog svetskog rata!

Inače, Ayer se oduvek deklarisao kao veliki obožavalac ovog filma, pa je uvek apostrofirao da je Suicide Squad, zapravo, svojevrsni omaž tom filmu, odnosno da je "12 žigosanih sa superherojskim nevaljcima"... 

A, da stvari budu još zanimljivije u Holivudu i kompaniji Warner Bros. svedoči podatak da je nedavno i Mel Gibson potpisao ugovor po kome će režirati, producirati i biti koscenarista remake-a još jednog klasika - vesterna -The Wild Bunch!

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    02.01.2020. 17:44
    Slazem se
  • Black Raven
    Translator
    17.12.2019. 14:46
    David Ayer odličan režiser za rimejk The Dirty Dozen, a Mel Gibson za rimejk The Wild Bunch. Biće to zanimljivi filmovi.
;

{{message}}

{{item.title}}