Evil Dead je u priči!

najavi

12.07.2019.

Evil Dead je u priči!

Konačno ćemo dobiti novi Evil Dead film, kaže direktor franšize Sam Raimi. Samo se još ne zna u kom pravcu će krenuti cela priča. Raimi veruje da ćemo čuti nešto više o novom filmu u ne tako dalekoj budućnosti. Pitanje je da li će to biti deo originalne trilogije filmova? Nastavak remakea 2013? Ili nešto sasvim drugo?

Sam Raimi je promovisao Crawl, aligatorski horor, koji je snimio nedavno. Tokom nedavnog intervjua, pitali su ga da uradi još jedan film u franšizi, pošto je Ash protiv Evil Dead-a otkazan prošle godine bez nade za oživljavanje. Raimi je na to rekao da se radi na idejama za novi Evil Dead, koji sigurno mnogi očekuju. 

Bruce Campbell je nastupio kao Ash u tri originalna filma, a Rob Tapert je drugi ključni član tima Evil Dead-a od samog početka. Nažalost, nakon otkazivanja Ash-a protiv Evil Dead-a, Campbell je izjavio da će se povući iz uloge Ash-a. Govoreći dalje, Raimi je rekao da bi volio da Campbell promeni svoje mišljenje o tome, ali ako ne, možda ćemo konačno dobiti nastavak remakea režisera Feda Alvareza iz 2013. godine.

Što se tiče treće opcije? Reditelj nije razradio. Možda totalni restart? Možda nastaviti priču o nekim drugim likovima iz Ash-a i Evil Dead-a? Teško je sada reći šta je njabolje i šta će biti. U svakom slučaju, mogli bismo videti Evil Dead povratak na veliki ekran ubrzo i iznenadno, što je odlična vest za fanove horora. 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!