Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Midsommar sredinom ljeta

најави

16.06.2019.

Midsommar sredinom ljeta

Sredinom ljeta se održavaju koje kakvi zabavni ili pak muzički festivali pod vedrim nebom. Ako se nađete u Švedskoj, nemojte 3.7.2019 izlaziti na malene seoske paganske priredbe. Sigurno je sigurno.

Upravo se to dogodilo Dani (Florence Pugh) i Marku (Will Poulter), mladome paru iz SAD-a, čija se veza našla u ozbiljnoj krizi. To ih potakne da sa svojim prijateljima pohode festival u švedskoj zabiti koji se održava svakih 90 godina. Zašto se nisu zapitali „zašto svakih 90 godina“? Ako su se zapitali, bilo je kasno. Kroz čak 140 minuta, gledat ćemo hoće li ih domaći privoljeti da budu žrtve paganske fešte. A24, američka filmska kompanija koju je osnovao Daniel Katz s Johnom Hodgesom u New Yorku 2012, producirala je film a režisersku palicu dala je Ariju Aster (Hereditary). Da li je to baš dobar potez, teško je reći dok ne pogledamo ovaj ultra dugi horror. Ako je suditi po prethodnom Ari Aster se nije baš proslavio.

Uglavnom ljubitelji horrora neće dvojiti, ovako dugačak horror moraju pogledati. Nakon dva sata i 20 minuta tko izađe iz kino sale bit će više umoran no prestrašen.

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}