Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Breaking Bad film ne bude snimljen do 2021 godine...

вести

15.05.2019.

Breaking Bad film ne bude snimljen do 2021 godine...

Tijekom studenoga 2018. godine, Brian Cranston je potvrdio priče koje su kružile filmskom zajednicom, a tiču se snimanja filma Breaking Bad. Cranston je još rekao da nije upoznat s pričom, osim da se bude radnja usredotočila na život Jessea Pinkmana (Aaron Paul) nakon kraja serije. Brian Cranston nije mogao potvrditi da se njegov lik, Walter White Jr. uopće pojavljuje u filmu, no kazao je da je definitivno zainteresiran da bude dio projekta.

U međuvremenu, Netflix je potvrdio da je kupio prava od AMC-a da bude prva mreža nakon premijere filma na AMC, na kojoj se bude prikazivao film. U veljači ove godine je počelo snimanje u New Mexicu, a u filmu se sigurno ne pojavljuje lik Waltera Whitea Jr. (RJ Mitte), koji se požalio u tisku da ga nitko nije kontaktirao a serija je obilježila njegovo odrastanje (snimana je od njegove 13-20 godine života). RJ Mitte smatra da kada već nije zaradio veliki novac od serije, bilo bi lijepo kada bi se pojavio u filmu koji razvija priču o životu likova nakon završetka priče iz serije.

Dakle da ponovimo što se za sada zna: Vince Gilligan originalni autor bude razvijao priču koja bude donekle nastavak na otvoreni kraj serije. U središtu priče bit će lik Jesse Pinkman (Aaron Paul), a snimat će se u produkciji AMC. Netflix je osigurao pravo prvokupa, a film ne bude ugledao svjetlost dana prije 2021 godine.

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    16.05.2019. 21:53
    Bryan aka ''Hemičar'' Cranston i Aaron aka ''Džesi'' Paul su bili, jesu i ostaće jedan od najboljih tandema neke serije. A RJ Mitte zaista nije ni prići kalibru pomenute dvojice. Bilo je tu još nekih bitnijih likova u seriji, kao npr. glumac Dean Norris, ili na primer Giancarlo Esposito, Jonathan Banks ili Bob Odenkirk, pa i čak antipatična Anna Gunn. Znači, jeste da je RJ bio deo ekipe BB ali... Inače, kao veliki veliki veliki fan serije BB i nisam baš da se to dira i nije baš toliko potrebno da se napravi i film. Serija je toliko kultna, da se mora imati majica Breaking Bad ili Dexter ili Sons of Anarchy... Btyan Cranston mi izgleda možda odvratno ali njemu sve pohvale. I kao serijski i filmski glumac i kreator-scenarista,režiser a čak negde i soundtrck.
;

{{message}}

{{item.title}}