Spremaju se novi Transformersi

najavi

18.03.2019.

Spremaju se novi Transformersi

Ali, ni to nije sve od producenta poznate franšize!

Naime, producent Lorenzo Di Bonaventura izjavio je da, osim novog nastavka -  drugog dela filma Bumblebee, pod njegovim okriljem očekuje nastavak još jednog, pomalo zaboravljenog "klasika"!

Možete li da pogodite kog?

Pa, reč je o direktnom nastavku filma Transformers: The Last Knight, kako mnogi misle - "jednim od najlošijih delova franšize".

Detaljnijih informacija o oba filma nema, osim da će se, po svemu sudeći, u novom Bumblebee pojaviti i Optimus Prime!

Kako će sve to "zamešateljstvo" s filmovima izgledati, i nije li sve to s tolikim filmovima "malo previše"... šta mislite?

(Možda nije mesto u vestima, ali ja svoje mišljenje o ovim filmovima, naravno, suprotno od većine svetskih kritičara, hrabro iznosim u recenzijama - Transformersi protiv kritičaraBumblebee - Nešto tu nije u redu... :))

 • Коментари (7)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • Boozywoozy
  eXtreme member
  22.03.2019. 17:28
  Nije neku,dobra je to riba.
 • memich
  Translator
  22.03.2019. 14:11
  To i trebaju biti filmovi za djecu, a ne da Šaja Labaf bari neku manekenku.
 • baho
  Senior translator
  22.03.2019. 13:59
  Sjećam se da sam prva 2 dijela (možda i 3, nemam pojma koliko toga ima) gledao sa sestrićem, koji je tad imao 10-tak godina, ako ne i manje. Još prije je imao gomilu tih nekih igračaka koje se nešto sklapaju i rasklapaju.Njemu je to tad bilo cool. A jbg, daidža mora gledati s njim. Čini mi se da mu sad i nije. A sad je punoljetan. Valjda je to odgovor... P.S. U stvari, morao je imati još manje godina tad. [прикажи го целиот коментар]