Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Captain Marvel - Čekajući Endgame...

Threshy odgovor na Wonder Woman, ali kakav!

Marvel još jednom objasnio kako se pravi dobar superherojski film, a sve u službi predstojeće velike svetkovine - Avengers: Endgame.

Ako ste se oduševljavali Gal Gadot, onda joj je Brie Larson održala lekciju o tome kako biti ozbiljan u threshy filmu, koji, povremeno čak podseća i na nevinost ostvarenja tipa Flash Gordon.

Oni koji nisu do kraja upoznati i s "najtanjim crevcima" Marvelovog univerzuma, gledajući Captain Marvel imaće priliku da se upoznaju s osnovnim "ko-tu-koga-i-zašto". Shodno tome, ovaj film predstavlja dragoceno "vezivno tkivo", a opet ostavljajući dovoljno mesta i za neke nove filmove u kojima će pomenta Brie biti glavna zvezda i graditi svoj univerzum zasebno...

Da kvarim spojlerisanjem, ovo je priča o poreklu lepe "kapetanke", o tome kako se našla u sred intergalaktičkog rata između mističnih civilizacija superherojskih osobina, o tome kako je odbranila Zemlju od istih, ali o tome kako se ona uklapa u slagalicu znanu nam kao The Avengers.

Naravno, ovo nije film bez mana. Ali, ima mnogo više "vrlina", pa se te "mane" daju i oprostiti. Poneka "rešenja" su baš "originalna" i "veličanstvena", kao, na primer ono o tome kako je Nick Fury izgubio oko. 

Stripovska ikonografija uveliko je nadmašila "logičku", ali takva doziranost samo može biti dodatna vrednost ovakvoj vrsti filma, što kod nekih ranijih "žanrovskih" ostvarenja i nije bio baš slučaj.

Jedino ta besmislenost pravljenja "postcredit" scena... Šta je poenta? Znajte da ih ovde ima dve, a da za onu drugu treba sačekati celu odjavnu špicu. Vredi... Ali, ko je smislio tu "modu" uopšte???

Sve u svemu, Gal Gadot - budi ljubomorna!

 

  • Коментари (56)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Gewehr98
    Junior translator
    28.05.2020. 12:02
    Film je srednja žalost. U ovoj ulozi, Bri Larson se ne uklapa. Toliko neprirodno da ne možeš poverovati. Što se tiče zabave, ima je. Ako vam je baš dosadno, da se odgledati. 5/10
  • 24.11.2019. 20:49
    Ocena 8/10
  • 30.07.2019. 01:49
    9/10
;

{{message}}

{{item.title}}