Terminator 6 je Terminator: Dark Fate

najavi

10.02.2019.

Terminator 6 je Terminator: Dark Fate

James Cameron je ponovo u sedlu! Novi film stiže u bioskope 01.11.2019. naslovljen - Terminator: Dark Fate!

Novi film franšize potpuno će ignorisati događaje iz prethodna tri filma i biće direktan nastavak onih opisanih u Terminator 2: Judgment Day. Reditelj filma biće Tim Miller, koji je u svetu dugometražnog igranog filma debitovao s Deadpool, a ovo će mu biti tek drugi film!

Kao producent nastavka, Cameron, takođe, obećava da ćemo u novom filmu videti u potpuno novom svetlu dvoje "ikona" ove franšize, a pogađate, naravno, to su: Arnold Schwarzenegger kao T-800 i Linda Hamilton kao Sarah Connor!

"Kada se pojavila ideja o Terminatoru 6, bio sam odlučan da u njemu neću učestvovati ako tu nema i Arnolda", izjavio je Cameron. "On se vratio drugačiji nego ikada. Što se tiče Linde, ona će možda biti manje privlačna kao žena, ali mnogo jača kao ratnica".

Čekamo i to da vidimo...

 

 • Коментари (8)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • beogradski
  eXtreme member
  11.02.2019. 22:41
  i'll be back )
 • Dee_Monk
  eXtreme member
  11.02.2019. 18:00
  Realno, kako god film ispadne, meni ce biti dobar, ipak je to terminator!  Mada, nisam ni znao da se snima 6ti deo. 
 • Black Raven
  eXtreme member
  11.02.2019. 17:38
  Ovaj film sigurno neće biti bolji od prva dva dela ovog serijala. Mislim da bi trebalo da pokušaju da naprave barem kvalitetan nastavak dostojan prvim delovima ovog serijala, jer je ipak tehnologija mnogo napredovala za ovih 30+ godina. Bio ovaj film loš ili dobar opet će se dosta gledati i sigurno će opravdati budžet, jer nijedan Terminator još nije finansijski omanuo. Očekujem da ovaj film po ocenama bude negde u rangu oko 7-7,5/10