Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Novi horor del Tora

најави

29.01.2019.

Novi horor del Tora

Dok se nalazi na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu, gde promoviše svoj poslednji film - avanturistički triler The Nightingale - rediteljka Jennifer Kent izjavila je da su počeli i pripreme za snimanje njenog sledećeg filma, i to kakvog!

Kent, koja je rediteljka i uspešnog horora The Babadook, priprema novi film, a partner u poduhvatu biće joj niko drugi do - Guillermo del Toro!

Detalji ove neobične saradnje još uvek se pažljivo kriju. Ne zna se ništa ni o scenariju novog filma, osim da će on biti u horor-žanru, u kome se, očigledno, i Kent i del Torro sasvim dobro snalaze.

"Nisam tajanstvena, ali nisam sigurna ni da mogu da pričam o tome. To je nešto zastrašujuće i zaista se divim del Toru i njegovom radu. Mislim da je on pravi umetnik, tako da sam uzbuđena što ću saznati još nešto više. Mi smo još uvek u ranim fazama razvoja zajedničkog projekta, izjavila je Kent. 

Del Toro, koji iza sebe ima fantazmagorična ostvarenja poput El laberinto del faunoCrimson Peak ili The Shape of Water i rediteljka The Babadook? Moglo bi da bude baš interesantno...

 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}