Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Jason Reitman režira novi Ghostbusters

вести

16.01.2019.

Jason Reitman režira novi Ghostbusters

Sin poznatog reditelja dobija šansu da nadvlada svog oca!

Sony Pictures kreće u produkciju novog filma franšize Ghostbusters, a sada je poznato i ko će režirati ovo ostvarenje - niko drugi do Jason, sin Ivanov!

Ivan Reitman bio je i reditelj prva dva filma, onog iz 1984. godine, ali i Ghostbusters II iz 1989. godine. Jason Reitman biće i koscenarista novog filma, a partner će mu biti Gil Kenan. Snimanje treba da počne na leto ove godine, a premijera je planirana za 2020. godinu. Dobro obavešteni izvori kažu da će film biti povezan s događajima iz originalnog filma, i da neće imati veze s onim iz 2016. godine - Ghostbusters. Detaljnije informacije nisu dostupne, ali kasting je uveliko u toku - za četiri tinejdžera u glavnim ulogama!

Producent filma biće Montecito Pictures, na čijem je čelu Reitman stariji. 

Sony i Jason ostvarili su veoma dobru saradnju na prošlogodišnjem filmu The Front Runner. A, čak iako je prethodni film franšize o isterivačima duhova prošao veoma loše i kod publike i kod kritike, u kompaniji su odlučni da ponovo pokušaju "ožive" ovu priču. Angažovanje mladog, ali već prilično uspešnog reditelja, koji je 2018. godine ostvario zapažen uspeh i s filmom Tully, govori da nas očekuje zabavan put...

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • 17.01.2019. 12:55
    Nadam se da ce biti bolji od poslednjeg
;

{{message}}

{{item.title}}