Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Big Trouble In Little China ponovo!

најави

28.08.2018.

Big Trouble In Little China ponovo!

Remake ili nije remake?

Iako se pričalo da će još jedan od, pa... gotovo "kultnih" filmova iz 1980-tih doživeti svoj remake, izgleda da stvari, ipak, stoje malo drukčije...

Jer, novi film u kome treba da glumi Dwayne “The Rock” Johnson, zapravo, po svemu sudeći, neće biti "nova verzija" Big Trouble in Little China, već njegov - nastavak! 

Šta bi na ovo rekao John Carpenter, a o tome šta misli Kurt Russell, da i ne pomišljamo...

Hiram Garcia, predsednik kompanije Seven Bucks Productions (Iza koje stoji lično The Rock), pokušao je da razjasni celu zavrzlamu oko toga šta nam donosi, zapravo, novi film: "...Ne možete tek tako napraviti remake klasika poput ovog. Dakle, ono što mi planiramo jeste da nastavimo priču, u univerzumu Big Trouble in Little China. Sve ono što se desilo u originalu - ostaje. Postoji samo jedna osoba koja je ikad mogla da odigra ulogu Jacka Burtona. Tako da Dwayne nikada neće ni probati da odigra taj lik..." 

Da li vam je sad nešto jasnije? Kako će, uopšte, izgledati taj "nastavak" više od 30 godina kasnije? The Rock kao "unapređeni" Kurt? Ima li sve to i koliko smisla? Sačekajmo još malo... Ali, mnogo toga je još uvek veoma tajanstveno oko ovog projekta...

  • Коментари (7)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    01.09.2018. 04:17

      Zaboravio sam da napišem da Dvejn i Kurt imaju nešto zajedničko. Pre glume imali su dobru sportsku karijeru preko koje su dogurali do filma. Kurt je sreću okušao u Diznijevim filmovima i od tad je u usponu. Možda nije vrtoglav ali je siguran i bez stagniranja. Čak ni promašaj od filma kakav je Bone Tomahawk (2015) ne utiče na starog lafa.
  • chiba
    Active member
    31.08.2018. 15:36
    Ovo mu nije trebalo.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    31.08.2018. 01:04

      U članku piše da je Dvejn vlasnik proucentske kuće koja stoji iza ovog projekta. Ima para, može mu se da dodeli sebi ulogu kakvu želi. Može da bude i Paja Patak, ostalo će ispeglati ime i reklamna mašinerija.
;

{{message}}

{{item.title}}