Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi Kevin Spacey u samo 10 dvorana

вести

18.08.2018.

Novi Kevin Spacey u samo 10 dvorana

Kakve onda šanse ima da bilo šta zaradi?

Najnoviji triler u kome glumi sad već jedan od najprokaženijih glumaca Holivuda, optužen za neprihvatljivo seksualno ponašanje - Billionaire Boys Club - krenuo je u pohod po američkim bioskopima tako što je u petak prikazan u samo - 10 dvorana!

Kevin SpaceyAnsel Elgort, Taron Egerton, Billie Lourd i Emma Roberts, tako su, konačno, dočekali da njihovo "čedo" vidi tamo bioskopa SAD. Ali, da li je iko od njih mogao da pretpostavi u kom broju bioskopa?

U junu je nezavisni distributer Vertical Entertainment saopštio da namerava da "pusti" film u "domaće" bioskope, uprkos "izuzetnoj negativnosti" koji prate glavnog glumca. 

Da se upusti u ovu "avanturu" distributere je navelo to što je film 14.7. ekskluzivno pušten na iTunes, a u njihovoj "prodavnici" se dobro pokazao, svrstavajući se nedeljama među 30 najgledanijih filmova. Ipak, izostali su uobičajeni "prateći elementi" premijera, kao što su "višestruke projekcije", "šetnja crvenim tepisima", "pojavljivanje u talk-show emisijama" i na "naslovnim stranama specijalizovanih magazina"...

Šta mislite o svemu i da li biste gledali ovaj film u bioskopima?

 

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    18.08.2018. 16:14
    Ne bih se složio da je uzrok toga samo Kevin Spacey. Ovakva priča je prepeglana više puta i to donekle skoro sa veoma lošim filmom Wolves of Wall Street. A na ovaj kalup su i Wall Street, kao i njegov neuspeli nastavak, a i Boiler Room. A publika inače pati od zvučnih imena a ipak Ansel Elgort, Taro Egerton i Emma Roberts to i nisu baš. A dodao bih da nije ni Jeremy Irvine a ne neka Billie Lourd za koju zaista i ne znam ko je, sad sam kliknuo na IMDb. Meni nije poznata, a znam recimo i ko je Bookem Woodbine i Judd Nelson. Jer upravo sam na IMDb pa sam video da su njih dvojica u castu, ali Billie Lours zaista ne znam. IgaBiva možda ti znaš za nju možda još neko ko zna možda je ona ''poznata'' ali meni nije. I da napomenem daj režiser ovog filma iza sebe ima Wonderland. Znači mislim da nije do Kajzer Sosea nego da tematika i ''posada'' nisu nešto. A sad na sve to još i skandal oko Dežurnog Krivca) Vruće je to, kako je Ridley Scott preuzeo mere.
;

{{message}}

{{item.title}}