Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi Oliver Stone

најави

14.08.2018.

Novi Oliver Stone

Jedan intiman film poznatog reditelja je pred nama!

Oliver Stone, ujedno, autor je i scenarija, po kome će snimati filma "White Lies", a glavnu ulogu trebalo bi da glumi Benicio Del Toro.

Novi film biće Stoneov "intiman pogled na porodicu, gubitke, ali i ljubav". Ova drama biče snimana pod okriljem Nighthawk Capital Limited, dok će producenti biti Fernando Sulichin i Ross Katz. Kompanija New Element Media, čiji je vlasnik Sulichin, već je sarađivala sa Stoneom na nekoliko projekata, a snimanje novog filma počinje na jesen u Njujorku. 

Priča će pokrivati tri generacije jedne porodice. Del Toro je bio dete razvedeneih roditelja, koje sada, i sam ponavlja iste greške u svom braku, ali i sa svojim problematičnim sinom. Osećajući se u životnoj zamci, kreće na izazovno putovanje kako bi pronašao sebe u potpunosti, ali jedino što se dešava jeste da se još više "izgubi". Konačno, kada sretne ženu, čiji je život potpuna suprotnost njegovom, počinje da se menja...

Ovo je drugi put da Del Toro i Stone sarađuju, nakon 2012. godine i trilera Savages.

Da podsetimo, Del Toro je dobio "Oskara" 2000. godine za "najbolju sporednu ulogu" u filmu Traffic, dok je Stone trostruki dobitnik najvećeg priznanja Američke filmske akademije - za adaptirani scenario Midnight Express 1978. godine, kao i dva puta za režiju - Platoon 1986. godine i Born on the Fourth of July tri godine kasnije.

  • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    18.08.2018. 15:47
    Da dodam, Benicio Del Toro je bas dobar glumac. 
  • chiba
    Active member
    18.08.2018. 15:18
    Slažem se sa gore napisanim komentarima.

    Ne očekujem mnogo od filma.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    16.08.2018. 23:59

      Sad moram ja da se složim sa gore napisanim. Mogu da dodam da sam gledao film o Snoudenu koji je urađen u nezavisnoj produkciji. Mislim da sam ostavio komentar u temi koja je posvećena filmu.
;

{{message}}

{{item.title}}