Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Zombieland dobija nastavak

најави

15.07.2018.

Zombieland dobija nastavak

Fanovi su dugo čekali na ovo!

Sada se zna i vreme premijere - to je deseti mesec 2019. godine!

Dakle, tačno deset godina nakon Zombieland, uslediće i, zaista, dugo očekivani nastavak kultne horor.komedije.

I, ne samo to, već će svi glavni glumci iz prvog filma pojaviti i u ovom - Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson i Abigail Breslin. Baš kao i reditelj - Ruben Fleischer!

Scenaristi prvog filma, Paul Wernick i Rhett Reese, koji su, u mežuvremenu, zaslužni i za Deadpool 2, već su napisali "priču" i novog filma, čije snimanje počinje u prvom mesecu 2019. godine.

Ipak, u Zombielend 2 neće se pojaviti Bill Murray, koji je imao zapažen "cameo" u prvom delu. Iako je pokazao zainteresovanost, slavni glumac je prezauzet snimanjem takođe zombi-filma koji režira isto tako čuveni Jim Jarmusch.

Da podsetimo, Zombieland je zaradio više od 100 miliona dolara, iako je snimljen za 24 miliona dolara. Osim toga, postao je i neka vrsta kultnog filma, pre svega zahvaljujući uspehu koji je ostvario "u kućnoj varijanti gledanja". Sve ove godine pričalo se o snimanju nastavka, pa je tako čak 2013. godine Amazon želeo da snimi istoimenu TV-seriju, ali do realizacije svih tih planova sve do sada nije došlo.

Čekamo da vidimo...

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Black Raven
    Translator
    15.07.2018. 12:41
    Napokon da neki dobar film dobije nastavak. Deset godina čekanja za nastavak nekog odličnog filma je stvarno mnogo. Mnogi dobri filmovi odu u zaborav i nikada ne dočekaju nastavak, jer amerikanci mnogo obožavaju da snimaju rimejkove.
;

{{message}}

{{item.title}}