Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Future World - Neverovatno loše

Ne bih pisao o ovom filmu da me nije ponukala informacija da će se uskoro prikazivati i u ovdašnjim bioskopima. Zato sam odlučio da vidim šta se krije iza ostvarenja u čiju realizaciju su uključeni James Franco, Mila JovovichSnoop Dogg, Lucy Liu, ali i prilično zanosna plavuša Suki Waterhouse. Nakon ovog neverovatnog iskustva (koje i na Imdb ima ocenu 3,1) mogu samo da kažem - ljudi, nemojte da se prevarite!!!

Future World nikako ne može da se nazove ozbiljnim filmom. Da nisu u njemu učestvovali svi gore pomenuti, pa da kažeš da je ovo neuspeo pokušaj SF-treša, ali nije ni to. Jednostavno, u filmu je sve toliko loše, da on ne zavređuje ne samo da se pogleda, već bi najbolje bilo da se o njemu uopšte i ne piše...

James Franco, šta ti bi? Pa, čoveče, ti si "ovo" i rediteljski potpisao??? Nakon jednog The Disaster Artist??? Šta je ovo? Pokušaj da se snimi mešavina Mad Max: Fury RoadThe Bad Batch??? Suki, pa glumila si i u ovom drugom, ali, zaboga??? Pa, priča o kanibalima iz budućnosti je za "ovo" - "čista umetnost".

Ne vredi ni prepričavati detalje priče o nekom mladom tipu, koji sebe naziva "princom" i živi u nekakvoj "oazi", a suočen s ozbiljnom bolesti svoje majke-kraljice, kreće na put kroz pustaru SAD da bi još pronašao lek za koji je čuo da postoji "tamo negde". Apsolutno svaki lik i detalj, na koji će naići na tom "putovanju", nema apsolutno nikakvo scenarističko opravdanje zašto bi se uopšte našao u ozbiljnom filmu. Čak ni Suki, plavuša-robot, koja, probuđena iz dubokog sna, konačno nalazi svoju "dušu"... ovo dalje nemojte da čitate jer je spojler, a, ipak sam morao da ga spomenem jer je apsolutna ljiga... u strastvenom zagrljaju druge devojke!?!? 

I, da - na početku filma vidi se Sukina guza! A, do kraja filma ne vidi se ništa... u tom smislu. Osim već pomenutog ljiga-zagrljaja i polakog skidanja Sukine odeće... Sve dok noć nakon, valjda sexa sa robotkinjom, kada je ujutru iznenade, Suki brže-bolje svoje golo telo prekrije tom istom skinutom odećom. I robotkinje imaju stid, zar ne???

Ma, mislim ima tu još sijaset nelogičnosti i potpuno suvišnih minuta. Zaista, jedan od najgorih postapokaliptičnih filmova ikad snimljenih, a da u njemu glumi ovolika količni poznatih imena...

Franco kao glavni negativac i vođa plemena "divljih dečaka", koji u jednom trenutku kadru ima iskežene zarđale žute zube, a u drugom potpuno bele??? Ili Mila, predvodnica plemena nadrogiranih, od kojih neki, ko-zna-zbog-čega stalno nose gas-maske, dok ostali ne??? Pa, "misteriozni lek", koji jedan od tih "nadrogiranih", nosi u svom stomaku, pa nežni princ mora da mu ga raspori da bi ga uzeo i odneo majci??? 

Poštedite sebe...

...pogotovo ako ste fan sličnih filmova!

 

  • Коментари (9)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    07.06.2018. 14:48
    Ma znam da nije u pitanju blocbuster ali ipak ovakav film vise zaradi nego neka drama, na zalost, ali je tako. Gledam i ja filmove poput ovog, ali neverovatno kako TOP 10 bilo Srbija ili USA da su to sf,fantazija,komedija,horor,animirani...ponekad mesto br. 10 zauzme neki triler a drama?... Vise se ceni nesto kao The Martian gde Matt Damon ni manje ni vise nego ''somewhere in space or moon or whatever'' pocinje da gaji da li nekakav krompir ili sl. uz pomoc djubrenja necijim izmetom..STRASNO Evo primer, Andrew Garfield. Vise se pisalo gde je bio Spider-Man nego projekti poput 99 Homes, Breathe iili Hacksaw Ridge. Ali OK. Stvar ukusa.
  • kjovo
    eXtreme member
    07.06.2018. 11:22
    Znaci uglavnom volim sve od James Franca,Seth Rogana narocito Mile Jovovich i kompanije ali ovo je takvo djubre od filma da je to neverovatno. Uopste ne mislim da je snimljen zbog para niti ce ovaj film imati neku zaradu to je sigurno. Licno mislim da je ovo James Franco nesto lose sanjao pa resio iz zajebancije da ga snimi. Na stranu to sto je IgaBiva veoma kritican prema filmovima ali ovde je 100% u pravu bez diskusije,barem je to moje misljenje.
  • beogradski
    eXtreme member
    04.06.2018. 19:01
    James Franco je dobar glumac i njegov sam fan, ali... Ovo je rekao bih (tj. napisao), projekat od kojeg mozes ocekivati nekakvu zaradu. Ne treba biti jednolican glumac ili reziser ali isto tako ne treba bas i preterano sarati. Ne bih hteo da James Franco zavrsi kao Nicolas Cage, ali kako je krenuo.... Jer te snimi bas dobru dramu ili je cak i reziser kao npr. In Dubious Battle, a onda nesto ''ovako''. Ali ''ovo'' donosi zaradu. Pogledao sam sad trejler za Future World i video sam i losije projekte u kojima igra James Franco. Ne bih da nabrajam, ali on iza sebe zaista ima bas dobih filmova i isto tako datih rola, ali isto tako i nekakvi projekti da se nema komentar. Kao sto sam napisao, James Franco je imao i losije projekte od ovog. Future World cu i pogledati za razliku od... Rezime - Film poput In Dubious Battle ti ne moze doneti zaradu, na zalost, ali Future World i te kako moze.
;

{{message}}

{{item.title}}