Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snake Eyes dobija svoj film

најави

12.05.2018.

Snake Eyes dobija svoj film

Još jedan akcioni (super)heroj dobiće svoj vlastiti film. Ovaj put u pitanju je Snake Eyes, jedan od junaka filma G.I. Joe: The Rise of Cobra

Iz Paramount Pictures saopštili su da je film u razvitku, a da će scenario pisati Evan Spiliotopoulos, zaslužan i za hitove poput Beauty and the Beast i The Huntsman: Winter's War.

Snake Eyes je "tihi" nindža-komandos, čija figurica je prvi put napravljena 1980-tih, kao deo Hasbro i Marvel Comics ponovnog pokretanja kolekcije igračaka pod brendom G.I. Joe: A Real American Hero.

Snake Eyes, odeven skroz u crno, nikada nije otkrio svoje lice ili progovorio, a čim se pridružio svojim "kolegama" iz anti'terorističke jedinice, brzo je postao jedan od najomiljenijih likova. Održavao je specijalnu vezu sa Scarlett, u početku jedinim ženskim pripadnikom grupe, a društvo u misijama pravio mu je specijalno obučeni vuk-kuni ljubimac, po imenu Timber. Njegov arhineprijatelj jeste Storm Shadow, nindža, koji mu je ujedno i brat po krvi. 

Paramount je do sada snimio dva filma "franšize" - G.I. Joe: The Rise of Cobra iz 2009. godine i G.I. Joe: Retaliation iz 2013. godine. U oba filma Snake Eyes-a glumio je Ray Park.

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}