Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Detektiv Conan protiv Avengersa

вести

11.05.2018.

Detektiv Conan protiv Avengersa

Epidemija zvana "Avengers" zahvatila je čitav svet prethodne nedelje. Ostvarenje braće Russo ubedljivo je najgledanije u svim zemljama, osim u - Japanu!

Koji je to film koji se tako hrabro suprotstavio Marvel junacima?

U pitanju je, ni manje ni više, nego 22. ekranizacija nekog manga-stripa o detektivu Konanu, jednoj od znamenitosti Japana, kao što je recimo, u Engleskoj - Hercul Poirot. Samo, s tom razlikom, što je ovaj detektiv animirani!

Prvi put je manga s detektivom Konanom objavljena 1994. godine, a od tada do danas, njegove 94 epizode prodate su u više od 200 miliona primeraka. Detektiv Konan je, zapravo, Shinicki Kudo, koji se, pod uticajem čudnog otrova vraća u srednjoškolske dane, izgradivši tako svoj alter-ego i posvetivši svoj život borbi protiv tajne zločinačke organizacije čiji su ga pripadnici i otrovali misterioznom tečnošću. 

U ovom filmu, u centru pažnje je teroristička akcija u Tokiju, za vreme samita svetskih državnika. Istragu vodi šef policije Toru Amuro, ali detektiv Konan sumnja da je u pitanju zavera mnogo širih razmera. Počinje vlastitu akciju...

Film Meitantei Conan: Zero no Shikkônin zaradio je 57 miliona dolara za četiri nedelje prikazivanja u Japanu, od čega pet u poslednjoj nedelji. S druge strane, Avengers: Infinity War je u drugoj nedelji prikazivanja zaradio 3,7 miliona dolara, odnosno skoro 23,4 miliona dolara ukupuno.

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}