Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Krimić najgledaniji islandski

вести

09.05.2018.

Krimić najgledaniji islandski

Protekle nedelje jedan islandski krimić bio je najgledaniji film u ovoj zemlji, naravno, ako se izuzme ultimativni Avengers: Infinity War.

U pitanju je ostvarenje Vargur čije je reditelj i scenarista Börkur Sigþórsson, što je njegov prvi dugometražni poduhvat. Film je zaradio 22954 dolara u prvoj nedelji prikazivanja, dok je recimo, film Entebbe, koji je počeo s prikazivanjem istovremeno  zaradio skromnih 4563 dolara.

Priča islandskog krimića govori o oštroumnom Eriku, jednom od "obećavajućih" lica modernog Islanda. Istovremeno, Atli je pušten iz zatvora, i prepušten okrutnoj sudbini. Razlika između ove dvojice briše se onog trenutka kad se upuste u krijumčarennje kokaina na Island. U tom opasnom poslu pomaže im mlada Poljakinja Sofija. Kada policajka Lena počne da im se sve više približava, a Sofija se razboli, u igru se uključuje i rivalska banda. Sada su sposobnosti harizmatičnog anti-heroja Erika na ogromnom isputu - koliko če života odlučiti da žrtvuje da bi sačuvao svoj?

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Vilin
    eXtreme member
    10.05.2018. 12:57
    Skandinavci već duže vreme prave odlične krimi serije i filmove, a da li Islanđane svrstati u u skandinavce pitanje je sad, no po ovom opisu filma, sve deluje vrlo američki i neprivlačno.
;

{{message}}

{{item.title}}