Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi akcioni spektakli!

најави

19.04.2018.

Novi akcioni spektakli!

Ništa više nije neobično da Holivudu kao inspiracija posluži neka od kolekcija najprodavanijih figurica za igranje. Takav slučaj se upravo dešava s akcionim figuricama kolekcije M.A.S.K., nastale još 1985. godine, pod okriljem kompanije Kenner. A, s obzirom da je za realizaciju predstojećeg filma zadužen trenutno veoma popularni reditelj F. Gary Gray, između ostalog zaslužan i za blokbasterski uspeh The Fate of the Furious, ovaj Paramount-film očekuje se s sve većim nestrpljenjem.

Šta je, zapravo, M.A.S.K.?

U pitanju je specijalno obučena jedinica "za čuvanje reda" (skraćeno od Mobile Armored Strike Kommand), koja je u stalnom sukobu sa zločincima iz jedne druge organizacije - V.E.N.O.M. (skraćeno od Vicious Evil Network of Mayhem). U svakoj seriji igračaka nalazila se grupa "običnih" vozila koja je imala sposobnost transformacje u borbena vozila, od kojih se u svakom nalazila po dva maskirana vozača, s specijalnim sposobnostima. 

Napravljene su četiri serije figurica-igračaka, kao i animirana serija koja je bila "zadužena" za pospešivanje njihove prodaje, video-igrice i stripovi. U prve dve serije akcenat je stavljen na borbu između "dobrih" i "loših", odnosno pripadnika dve organizacije, dok se u preostale dve uglavnom više vodi računa o njihovom rivalitetu na "trkačkim stazama". Animirana serija doživela je dve sezone, i to u 1985. i 1986. godini.

Producenti predstojećeg M.A.S.K. filma biće zajedničkim snagama F. Gary Gray i Hasbro. Nema još naznaka kada će se pristupiti i konkretnoj realizaciji filma. Reditelj Gray trenutno je zaokupljen pripremama za snimanje reboot-varijante Men in Black, u kojoj glavne uloge tumače Chris Hemsworth i Tessa Thompson, a čija se premijera očekuje u sedmom mesecu sledeće godine. 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}