Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Matthew McConaughey ponovo pomeren

вести

11.04.2018.

Matthew McConaughey ponovo pomeren

Novosti iz Sony Pictures, koje će se nekom svideti, a nekom i ne!

Nakon što je kriminalistička drama White Boy Rick u kojoj glavnu ulogu tumači Matthew McConaughey, a "partneri" su mu Richie Merritt, Bel Powley i Jennifer Jason Leigh, trebalo da bude premijerno prikazana 17. avgusta, njeno "viđanje s gledaocima" pomereno je za nešto više od mesec dana - tačnije biće 21. septembra. To je drugo pomeranje premijere ovog filma, jer je prvi put ona bila predviđena čak za 26. januar ove godine. Dakle, kasni skoro devet meseci!

Zašto je do svega ovoga došlo, verovatno nikada nećemo saznati.

Ipak, treba reći da je, bar ovo drugo "otkazivanje" najverovatnije usledilo zbog strateške odluke Sony da prvo u bioskope pusti avanturu iz ledenog doba - Alpha - baš 17. avgusta. U ovom filmu, čiji je prvi naslov bio “Solutrean” glavne uloge tumače Kodi Smit-McPhee i Johannes Haukur Johannesson. Reditelj je Albert Hughes, kome je to prvi samostalni rediteljski dugometražni projekat, nakon što je prethodne filmove - The Book of EliFrom HellDead PresidentsMenace II Society - potpisivao zajedno sa svojim bratom Allenom.

S druge strane, reditelj filma White Boy Rick je Yann Demange, kome je to drugi dugometražni film. Prethodni, '71, snimljen 2014. godine, doneo mu je brojne nagrade na svetskim festivalima. Ranja njegovog novog filma zasnovana je na istinitim događajima, a govori o ocu i sinu-tinejdžeru koji postaje prvo policijski doušnik, a zatim i diler droge, usled čega biva osuđen na doživotnu robiju.

 

  • Коментари (3)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    15.04.2018. 04:00
      Bejl je trenutno apsolutni šampion. U Mašinisti je nadmašio logoraše iz konclagera.

      Imam neku svoju teoriju o glumcima o kojoj se može raspravljati. Švarceneger, pomenuti Metju i još poneki postali su dobri tek onda kad su prestali da skidaju majicu. Isto važi i za njihove koleginice.
  • mahoni
    Administrator
    13.04.2018. 13:49


         Što se tiče Metjua Makonaheja možemo samo da pretpostavimo da je tačno da je bio podvrgnut programu ekstremne dijete zbog uloge u filmu o propalom bokseru, zavisniku, obolelom od side. On sam je imao iste probleme u prošlosti(osim boksa i side) tako da mu osim fizičke pripreme, psihička nije bila potrebna.

         Stvarno izgleda bolesno, što valjda i jeste bio cilj.Nije jedini to radio. Kristijan Bejl i Kris Hemsvort su to uradili, samo su programi tih ekstremnih dijeta bili drugačiji. Znam da se vodi polemika oko načina kojim skidaju velike količine mase za vrlo kratko vreme. Valjda, koja je lošija i opasnija.Smile

         Kad budu pronašli dijetu sa jagnjetinom ja odmah počinjem program.Big smile

    mahoni2018-04-13 15:09:01
  • lale22
    member
    13.04.2018. 11:05
    lik izgleda ko da su ga 3 karcinoma pojela bože kako je čovjek bio građen a tako se uništi
;

{{message}}

{{item.title}}