Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Solo: A Star Wars Story na Cannes Film Festivalu

вести

06.04.2018.

Solo: A Star Wars Story na Cannes Film Festivalu

Veliko iznenađenje je pred nama!

Organizatori jednom od naeminentnijih filmskih festivala na svetu saopštili su da će film Solo: A Star Wars Story imati premijeru na ovogodišnjoj manifestaciji. Poznat je i datum kada će biti održana specijalna projekcija novog filma koji potpisuje Ron Howard - 15. maj. To je deset dana pre zakazanog puštanja filma u svetsku distribuciju.

Na ovaj način, organizatori su odali posebnu počast i svim filmovima serijala Star Wars. Tako će posetioci prestižnog festivala prvi imati priliku da vide kako se Alden Ehrenreich snašao kao mladi Han Solo, i koliko će, zapravo, njegova uloga uspeti da se izdigne ili bar parira onoj koju je ostvario Harrison Ford. Takođe, biće izuzetno zanimljivo videti i kako je Donald Glover nastupio kao Lando Calrissian, odnosno kako su se u ovoj "intergalaktičkoj avanturi" snašli ostali glumci - Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton...

Iako se program ovogodišnjeg festivala u Cannesu tek formira, organizatori su saopštili da će manifestaciju otvoriti drama Todos lo saben, koju je rediteljski potpisao proslavljeni Asghar Farhadi, a glavne uloge tumače Javier Bardem i Penelope Cruz.

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}