Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Indusi u pohodu na Norvešku

вести

27.12.2017.

Indusi u pohodu na Norvešku

Prethodna nedelja u Norveškoj donela je veliki rivalitet kada je u pitanju borba za najgledaniji film. Iako primat i drugu nedelju zaredom zauzima Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (zarada 386,288 hiljada dolara, odnosno 4,8 miliona dolara za dve nedelje), a na drugom mestu se nalazi Paddington 2 (zarada 65,161 hiljada dolara, odnosno 824,5 hiljada za tri nedelje), veliko iznenađenje predstavlja film koji se plasirao na treće mesto!

U pitanju je jedan indijski akcioni, što govori da i u ovoj skandinavskoj zemlji itekako ima filmske publike ovog porekla, i da ta grupacija itekako utiče na formiranje globalne slike o uspešnosti nekog filmskog proizvoda.

Dakle, Tiger Zinda Hai jeste nastavak velikog bolivudskog blokbastera Ek Tha Tiger iz 2012. godine.

To je romantična priča o dva super-špijuna, naravno muškom i ženskom, indijskim pandanima Jamesu Bondu i, pa, recimo Atomic Blonde. Ovaj put u središtu pažnje jeste borba za oslobođenje zarobljenih medicinskih sestara u ratom razorenom Iraku.

Film je u Norveškoj zaradio 45,758 hiljada dolara u premijernoj nedelji prikazivanja. Dok je, recimo, u Indiji postao film s najboljom premijernom gledanošću ikada, a da nije u pitanju premijera - vikendom!

Film koji je režirao Ali Abbas Zafar (GundayMere Brother Ki Dulhan), u kome glavnu ulogu tumači velika zvezda Salman Khan, premijerno je prikazan na čak 5700 projekcija širom sveta.

Da li će ubrzo epopeja "Star Wars" biti ugrožena? 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}