Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgledaniji u Kini

вести

11.12.2017.

Najgledaniji u Kini

Prethodna nedelja u najmnogoljudnijom zemlji sveta donela je veliki obračun. U njemu su učestvovala dva - dečija filma. Tek na treće mesto po gledanosti (a i zaradi) plasirao se jedan domaći kriminalistički...

Čak 128 miliona dolara zaradio je Coco, za 17 dana prikazivanja. To je samo malo manje nego što je ukupno zaradio od prikazivanja u Severnoj Americi - 135,5 miliona dolara, ali, ako se trend gledanosti nastavi, po svemu sudeći, Kina će postati "najbolje mesto" za ovaj film na celoj planeti.

Na drugom mestu nalazi se Paddington 2, koji je debitovao s zaradom od 15,7 miliona dolara. To je za ceo milion manje nego prvi film iz 2015. godine - Paddington, ali i dalje veoma impozantna cifra. Zanimljivo je da je film u Kini počeo da se prikazuje pre nego u Severnoj Americi, gde je premijera zakazana tek 12.1.2018. 

Na treće mesto plasirao se domaći kriminalistički - The Big Call. Film o zločinima u digitalnom svetu zaradio je 5,7 miliona dolara, u premijernoj nedelji prikazivanja.

Na četvrtom mestu nalazi se još jedan animirani - Loving Vincent, s zaradom od 4,3 miliona dolara, dok se na peto mesto plasirao triler 47 Meters Down, koji je ostvario zaradu od  4,2 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}