WildlingPogledaj trailer!

Филм

фантазија, хорор (2018)

Wildling

Оцена од корисниците
Одлично!
8,4
Wildling

Година:

2018

Жанр:

фантазија, хорор

Траење:

92 мин

Режија:

Fritz Böhm

Сценарио:

Fritz Böhm
, Florian Eder


Главни улоги:


Liv Tyler
  >  Ellen Cooper
Brad Dourif
  >  Daddy
James Le Gros
  >  The Wolf Man
Brian Donahue
  >  Hunter #2
Troy Ruptash
  >  Roger Fowler
Julia Rusatsky
  >  Track Girl
Patrick M. Walsh
  >  Hunter #1
Frank Deal
  >  Dr. Rooney
Bel Powley
  >  Anna
Bhavesh Patel
  >  Doctor
Collin Kelly-Sordelet
  >  Ray Cooper
Mike Faist
  >  Lawrence
Charlotte Ubben
  >  Jen
Keenan Jolliff
  >  Hugo
Kelly Lamor Wilson
  >  Teenage Girl #2

Опис:


Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi...

Oбработил/ла:

IgaBiva

Прочитајте ја рецензијата на филмот Wildling:

  • Слично за гледање
  • Коментари (10)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    26.09.2018. 18:38
    Meni nije bio loš, neka inventivnosti u nekom drugom filmu, no iz sentimentalnih razloga me je tada, pre par meseci, uvukao filmić u svoju priču. Volim bajke i vukodlake, uz to me reže Linda Perry sa pesmom Wildling pri odjavnoj špici.

    Dakle, iz krajnje ličnih razloga
  • beogradski
    eXtreme member
    24.08.2018. 02:00
    Pa u 99% se slažem sa onim što je filip88 napisao. Samo bih dodao da sam skoro pa odustao od ovog filma, a i da jesam kao što filip88 napisao ne bih ništa propustio. Trejler mi se činio da je u pitanju nešto usporeno što i jeste a meni je zapravo drugi deo filma lošiji od prvog. Mislim...ono dlakao stvorenje, nekakav dlakavi stomak FUUUJ. Ne bih napominjao da igraju Bred Durif, Liv Tajler i Džejms LeGros jer iza sebe već i imaju neke lošije filmve, ali isto tako i neke ne samo dobre nego i kultne, na primer Misisipi u plamenu gde igra Bred Durif ili Zločin na talasima tj. Point Break gde igra LeGros, mislim na original, mada se on pojaljuje i u rimejku. A što se tiče Liv Tajler, prvo što pomislim je Aerosmith i frontmen te grupe njen otac Stiven Tajler. Imala je Liv nekakvih hitića koji nisu po mom ukusu i nekoliko spotova a od nekih ok filmova su npr The Strangers i The Ledge. Eto... film i ne bi bio toliko loš da nije odjednom to neko dlakavo stvorenje i kliše.
  • banisa2006
    Translator
    20.04.2018. 18:51
    Slazem se sa recenzijom

{{message}}

{{item.title}}