Una ventana al mar

Филм

драма (2019)

Una ventana al mar

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,5
Una ventana al mar

Наслов:

Прозорец кон морето

Година:

2019

Жанр:

драма

Траење:

105 мин

Режија:

Miguel Ángel Jiménez

Сценарио:

Luis Gamboa
, Luis Moya
, Miguel Ángel Jiménez


Главни улоги:


Emma Suárez
  >  Maria
Tommy Garside
  >  Stefanos
Kostas Petrou
  >  Sotiris
Gaizka Ugarte
  >  Imanol
Katerina Zafeiropoulou
  >  Aretina

Опис:


Соочена со вести што ѝ го менуваат животот, Марија, 55-годишна жена од Шпанија, патува до Грција со пријателите спротивно на лекарските совети. Спонтана одлука ја носи на островот Нисирос, каде што неочекувано пронаоѓа љубов.
Соочена со вести што ѝ го менуваат животот, Марија (Ема Суарез), 55-годишна жена од Билбао, Шпанија, одбира да патува до Грција со блиските пријателки спротивно од советите на докторите и нејзиниот син. Спонтана одлука ја носи на островот Нисирос, мало парче рај и мир што веднаш се чувствува како дома. Додека го истражува прекрасниот остров и ги впива скриените богатства, се среќава со Стефанос и неочекувано се вљубува. Тоа што личело на кратко бегство од реалноста наскоро се претвора во неочекувана шанса за среќа, во светла приказна за жена, која се препушта на судбината и се осмелува да живее во моментот.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Papier-Mache

    Papier-Mache (2021)

    драма, комедија

    И покрај тоа што станува жртва на измамници и се мачи да заработи за живот, Иван, типичен мал човек од руската провинција, ја задржува својата наивна доверба во луѓето и невиното восхитување кон...
  • Lessons of Love

    Lessons of Love (2019)

    драма, љубовен, романса

    Thirty-year-old Yuri and his father run the last farm left in a small, remote mountain village. Desperate to find love, Yuri meets a young woman in a strip club. Chiara Campara's fiction film debut...
  • Zelazny most

    Zelazny most (2019)

    драма

    Kako bi proveo noć sa svojom ljubavnicom, nadzornik šalje njenog muža i svog kolegu u opasni rudnik uglja. Nakon obrušavanja, rudar ostaje zarobljen sa malim šansama za povratak.

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}