Филм

комедија, акција (2004)

Tu gaijeu

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,8
Tu gaijeu

Наслов:

Tu gaijeu

Година:

2004

Жанр:

комедија, акција

Траење:

116 мин

Режија:

Hun-Su Park

Сценарио:

Hun-Su Park


Главни улоги:


Joong-Hoon Park
  >  Jung-tae
Scott Phillips
  >  Tony
Cha Tae-hyun
  >  Hoon
Eun-jeong Han
  >  Ji-seon

Опис:


A credit shark and a defrauding cab driver come across a suitcase which happens to take them through a journey of their life.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.02.2022. 19:21
    Zajebantski filmWink, u sustini zanimljiv da se pogleda. Bas ima dosta stvari, crnog humora, blesavih dijaloga i radnji, komicnih scena tuce, jurnjave, snalazenja, lucidnih zakljucaka, mogucih ishoda, i razmislanja, mora i policijska cuska pistoljem po slemu Smile, niko skoro nije "normalan" osim mozda jedne osobe.

    Radi se o uterivacu dugova Park Jung-tae koji je dosao da iznudi novac ( ili bubreg) od  Kim Hoon-a   koji se bavi, tj. razvozi likove do njihovih stanova nakon burnog provoda, a opterecen je i kreditima , tu se na pocetku uplice jos jedan potrazivac.
     
    Prava radnja pocinje nakon toga, kada prilikom voznje Amerikanca Tonija koji je homoseksualac, (osim scene kod njega u stanu, i malo pred kraj filma kod istrage NIS-a a to je cak i komicno, nema pomena, dakle njih dvojica nisu homoseksualci, a i bolje proturiti kroz komediju otvoreno, nego prikriveno kod ozbiljnih filmova) zajedno sa Parkom, Kim pobrka kola, i Toni ostane bez akten-tasne koja sadrzi nesto vazno a mafija je zainteresovana za njen sadrzaj.

    I onda krecu peripetije, ukljucuju se redom svi prvo mafija, a onda i sluzba NIS, a njih dvojica traze pomoc od jos jedne osobe, koja ce na kraju filma da im pomogne u onome sto su naumili.

    Jedino sto mi je zasmetalo je bespotrebna vika i dreka, i jedine scene koje su mi bespotrebne su u onom centru, mogli su bolje mesto da odaberu, ili malo vise da ukljuce trecu osobu. Sve ostalo mi je ok.
    Sve u svemu, dobra komedija za relaksaciju.
    AlexDeLarge2022-02-16 13:03:57

{{message}}

{{item.title}}