The WatchersPogledaj trailer!

Филм

мистерија, фантазија, хорор (2024)

The Watchers

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
5,7
The Watchers

Година:

2024

Жанр:

мистерија, фантазија, хорор

Траење:

102 мин

Режија:

Ishana Shyamalan

Сценарио:

Ishana Shyamalan
, A.M. Shine


Главни улоги:


John Lynch
  >  Kilmartin
Dakota Fanning
  >  Mina
Olwen Fouéré
  >  Madeline
Thabile Michelle Hlongwane
  >  Newscaster
Seán T. Ó Meallaigh
  >  Watcher 3
Eleanor Waldron
  >  Watcher Movement Artist
Kya Brame
  >  Georgia
Jacob Greenway
  >  Jordan
Siobhan Hewlett
  >  Mina's Mother
Charles Camrose
  >  Conor
Hannah Howland
  >  Chloe
Adam Ashford
  >  Watcher Movement Artist
Emily Dargan
  >  Young Lucy
Hannah Dargan
  >  Young Mina
Eabha Connolly
  >  Little Girl
Christian Bailey-Rocks
  >  Younger Boy
Anthony Morris
  >  Burke
Joel Figueroa
  >  Darwin
Cara Steele
  >  Millie
Alistair Brammer
  >  John
Zarima McDermott
  >  University Student
Joel Figueroa
  >  Darwin
Jim Tighe
  >  Bus Driver
Charlie Mann
  >  Romeo
Oliver Finnegan
  >  Daniel
Shane O'Regan
  >  Collin

Опис:


Mlada umetnica nađe se u prostranoj, nepreglednoj šumi u zapadnoj Irskoj, gde, nakon što je pronašla utočište, biva zarobljena zajedno s tri stranca, koje svake noći uhode misteriozna stvorenja.

Oбработил/ла:

IgaBiva

Прочитајте ја рецензијата на филмот The Watchers:

 • Слично за гледање
 • Коментари (16)
 • The Strangers: Chapter 1

  The Strangers: Chapter 1 (2024)

  хорор

  U centru zbivanja je mladi par koji putuje preko granice kako bi započeo novi život. Na žalost, na putu prema severu pokvari im se auto. ​ Zarobljeni tokom noći u Oregonu, oni se prijavljuju u...
 • The Dead Don't Hurt

  The Dead Don't Hurt (2023)

  вестерн

  Radnja se dešava 1860-tih godina, a glavni lik je žestoko nezavisna Vivienne Le Coudy (Vicky Krieps), francusko-kanadskog porekla, koja se upušta u vezu s danskim imigrantom Holgerom Olsenom...
 • The Bikeriders

  The Bikeriders (2023)

  драма, криминалистички

  Kathy (Jodie Comer), odlučna članica Vandala koja je udana za divljeg, bezobzirnog vozača motocikla po imenu Benny (Austin Butler), prisjeća se evolucije Vandala tijekom desetljeća, počevši od...
 • Imaginary

  Imaginary (2024)

  мистерија, трилер, хорор

  Една жена се враќа во својот дом од детството за да открие дека имагинарниот пријател што го оставила зад себе е многу реален и несреќен што го напуштила.

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • Boxter7
  member
  11.07.2024. 17:58
  Ko voli bajkovite tematike sa primesom misterije i bas blagog horora neka gleda. Nista ekstra ali drzi paznju i lako se gleda.
 • puppet_master
  eXtreme member
  10.07.2024. 09:06
  Nije ovo toliko loše, podjednako bi mi bilo teško i da hvalim išta bitnije sa ovim filmom.

  Upravo i deluje kao nešto što bi pisao/snimao otac rediteljke, ponovo je to priča poput neke od epizoda Zone sumraka, neujednačena bajka, ne sasvim za decu, bome ne i kakva koju bi pa odrasli tek tako mogli shvatiti odveć ozbiljno. Poigravanje starim mitovima, smeštenim u današnje vreme, izlolovanu irsku "začaranu" šumu. FIlm uspeva neko vreme održavati misteriju svoje priče, mene je držao uz ekran, poneki obrti se vide unapred, nešto likova su standardno karikature glupavog ponašanja, upitno smislenih motiva, nanovo tu imamo izlizani motiv "ludog naučnika", hajde što je zastareo, dosadan, nego još i u vreme kada ljudi ionako suludo i previše sumnjaju u nauku, vazda počnem kolutati očima na takvo pisanje. 

  Uprkos svemu tome, nije mi ispodprosečan, nema ičega lošeg u bajkama, neka im se i priđe nespretno, uspeva donekle ostati svoj, da baš ne liči na toliko toga drugog, ne znamo šta nam donosi sledeća scena iako se nešto obrta da naslutiti, nije mi nevešto odrađen, da se koješta oprostiti Shyamalanki, ovo joj je prvi film ionako. Moglo je bez rukavica, tvrđeg rejtinga, obojiti bolje taj ambijent izolacije, okruženosti praiskonskim, magičnim, tuđinskim bićima, no ne maši svoje, kakve-takve mete, pa eto. Dovoljno je interesantan da mu se da šansa, teško da će iko biti obradovan onim što vidi ali možda se može naći neko parčence užitka i u ovakvom jednom filmu.
 • puppet_master
  eXtreme member
  15.06.2024. 13:04
  [QUOTE=AlexDeLarge]
  Ni ja kod M. Night Shyamalan ne vidim neku kontroverzu, da svideli su mi se neki filmovi , neki nisu, neke sam preskočio. Puppet reče da ga uspava, mene ne uopšteno, npr.
  [/QUOTE]


  Pa da, jedini reditelj koji tonom svojih filmova ne može da omane, bukvalno me uvek uspava.

  Ma to Iga zaebava, kakva kontroverza. Shyamalan zna biti diletant ali voli te priče iz domena "Zone sumraka" za kojima raja vazda vapi. Nešto funkcioniše, nešto je urnebesno loše, lepo reče neko iznad hit & miss. Nije da je bitno sada, jer je ovo film njegove kćeri or something, no hajde kada već razmrdavamo temu. Unbreakable je jedan od najboljih superherojskih filmova, pa i da zanemarimo sve ostalo što je snimao tokom godina (mada nema razloga za to), vredi mu (Shyamalanu) skinuti kapu. Kao i upišati se od smeha šta priča u npr Signs, da ne ulazim sada u svaki film ponaosob, ionako je sve to kako se kome i šta već zalomi, sto ljudi, sto ćudi, niti je precenjen, niti je potcenjen, reditelj kao reditelj, ima svojih specifičnosti pa se može izdvojiti iz mase, no nije to ništa za filmsku istoriju i silne studije, kakve tek kontroverze. Jeste on vernik, ako je i to odveć bitno, pa se tu i tamo pogirava sa biblijskim temama, mitovima, ubaci onda gay par u poslednji film, možda to bude prst u oko (dupe?) puritancima i grđima, ali come on, nije on Pazolini, šta je tu kontroverzno, pa još danas i tamo. 

{{message}}

{{item.title}}