The Twilight Saga: EclipsePogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
4,949%
The Twilight Saga: Eclipse

Наслов:

Самрачна сага: Помрачување

Година:

2010

Жанр:

драма, љубовен, романса, фантазија, авантура

Траење:

124 мин

Режија:

David Slade

Сценарио:

Melissa Rosenberg
, Stephenie Meyer


Главни улоги:


Peter Facinelli
  >  Dr. Carlisle Cullen
Billy Burke
  >  Charlie Swan
Paul Jarrett
  >  Mr. Biers
Anna Kendrick
  >  Jessica
Iris Quinn
  >  Mrs. Biers
Elizabeth Reaser
  >  Esme Cullen
Kristen Stewart
  >  Bella Swan
Michael Welch
  >  Mike
Sarah Clarke
  >  Renee
Robert Pattinson
  >  Edward Cullen
Christian Serratos
  >  Angela
Jackson Rathbone
  >  Jasper Hale
Xavier Samuel
  >  Riley
Justin Chon
  >  Eric
Ashley Greene
  >  Alice Cullen

Опис:


Бела Сван е опкружена со опасност кога во Сиетл се случува серија убиства и еден злобен вампир ја продолжува својата потрага по одмазда.Бела уште еднаш се наоѓа опкружена со опасност кога во Сиетл се случува серија мистериозни убиства и еден злобен вампир продолжува со својата потрага по одмазда. Низ сето тоа, таа е присилена да избере помеѓу нејзината љубов за Едвард и нејзиното пријателство со Џејкоб – знаејќи дека нејзината одлука има потенцијал да ја разгори борбата помеѓу вампирот и еден врколак. Како што надоаѓа нејзиното дипломирање, Бела се соочува со најбитната одлука од нејзиниот живот.
  • Слично за гледање
  • Коментари (49)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • batak1
    eXtreme member
    09.07.2010. 23:09
    hvala. jedva cekam da pocnem sa citanjem. naravno da ne moze da se film preslika. da mi je da vidim tog rezisera koji ce u 2 sata filma da opise svaku radnju i karaktere iz knjige. ja sam pobornik knjiga ali ne propustam ni filmove radjene po knjigama.jedina knjiga za koju mislim da je preslikana je narnija.
  • bojanadj
    Senior translator
    09.07.2010. 09:29
    Draga, ja sam se knjigama oduševila. Ne samo zato što je sve mnogo opširnije i detaljnije i što sam ljubitelj knjiga, uopšteno, već i zato što filmovi ne mogu da preslikaju i predstave karakter likova kao knjige. U prvom filmu stavili su akcent na njihovu ljubav, u drugoj na torugao... Mene su knjige sve vreme držale ne samo zbog ljubavi, posle i torugla, koliko zbog porodice Kalenovih- prelepo predstavljeni odnosi, različitosti i ljubav koju jedni prema drugima gaje. Pored toga, npr, Edvard je na filmu predtavljen kao ozbiljan, dok u knjigama on se jako često šali i smeje, zabavlja ga sve što ima veze sa njom; Emet- u filmu nije bilo dovoljno "prostora" za njega, a u knjigama sam prosto obožavala delove u kojima se pojavljuje i uvek sam se smejala njegovim rečenicama i postupcima...
    Uostalom, videćeš i sama. Wink
    bojanadj2010-07-09 09:38:51
  • batak1
    eXtreme member
    09.07.2010. 09:02
    ja sam tek sad odgledala prva dva dela treci je na cekanju ali prema onome sto sam videla u filmu i tu dubinu ljubavi izmedju njih dvoje povuklo me je da procitam knjigu tako da sam skinula sva cetri dela knjige i jedva cekam da pocenem jer reci su reci i mnogo bolje iskazuju nego slika(kod mene ne vazi ono slika je 1000 reci).

{{message}}

{{item.title}}