Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
 
The Pig

Година:

2018

Жанр:

криминалистички, комедија

Режија:

Mani Haghighi

Сценарио:

Mani Haghighi

Опис:


Hassan je filmski stvaralac koji odavno nije ništa snimio. Ni njegova žena ga više ne voli. Ćerka im je odrasla i osamostalila se. Majka mu pati od Alzheimera. Iznenada, lepa žena počinje da ga prati gde god da krene, ubeđujući ga da joj da ulogu u novom filmu. A, što je najgore, u Iranu se pojavio ubica filmskih reditelja, ali on potpuno ignoriše
Hassana. Policija ga optužuje da je on upravo počinilac gnusnih zločina...

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • La prière

    La prière (2018)

    драма

    Thomas ne narkomanski ovisnik. U nastojanju da raskrsti s tom navikom, pridružuje se komuni bivših ovisnika, čiji pripadnici žive izolovani u planinama i korisate molitvu kao lek.
  • 3 Tage in Quiberon

    3 Tage in Quiberon (2018)

    драма

    U klinici za rehabilitaciju Romy Schneider daje poslednji intervju dvojici novinara. Tri dana omeđenih romantičnim željama, profesionalnim ambicijama i vapajom za životom.
  • Para Aduma

    Para Aduma (2018)

    драма

    Film govori o 17-godišnjem Benny-ju, jedinom detetu oca-fundamentaliste, čiji religoizni, politički i seksualni stavovi bivaju promenjeni kada upozna mladu ženu po imenu Yael.
  • Negar

    Negar (2017)

    драма, криминалистички, акција

    According to the police, Negar's father committed suicide. Having had a happy life, Negar suspects that his death has not happened the way it seems. She starts unfolding the truth through an...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}