The Little MermaidPogledaj trailer!

Филм

семеен, фантазија, авантура (2023)

The Little Mermaid

Оцена од корисниците
-
7,0
The Little Mermaid

Наслов:

Малата сирена

Година:

2023

Жанр:

семеен, фантазија, авантура

Траење:

135 мин

Режија:

Rob Marshall

Сценарио:

Hans Christian Andersen
, Ron Clements
, John DeLuca
, Rob Marshall
, John Musker
, Jane Goldman
, David Magee


Главни улоги:


Javier Bardem
  >  King Triton
Jude Akuwudike
  >  Grimsby
Christopher Fairbank
  >  Hawkins
Art Malik
  >  Sir Grimsby
Melissa McCarthy
  >  Ursula
Lin-Manuel Miranda
  >  Chef Louis
Martina Laird
  >  Lashana
Emily Coates
  >  Rosa
Craig Stein
  >  Dancer
Matthew Carver
  >  Cabin Boy
Halle Bailey
  >  Ariel
John Dagleish
  >  Mulligan
Daveed Diggs
  >  Sebastian
Jacob Tremblay
  >  Flounder
Awkwafina
  >  Scuttle
Jonah Hauer-King
  >  Prince Eric
Karolina Conchet
  >  Actress
Simone Ashley
  >  Indira
Jessica Alexander
  >  Vanessa
Lorena Andrea
  >  Perla
Kajsa Mohammar
  >  Karina

Опис:


Една млада и убава сирена по име Ариел, склучува договор со злобна морска вештерка за да го размени својот преубав глас за човечки нозе за да може да го открие копнениот свет и да го импресионира принцот во кој е заљубена.
 • Слично за гледање
 • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • puppet_master
  eXtreme member
  27.05.2023. 17:58
  Možda su i vaspitavani tako da su svi ljudi jednaki (I know, ekstremno nepopularno ovde) pa da je potpuno svejedno tek koje su likovima boje oči ili tek koža. Šta ja znam. Nije da fali bledolikih junaka i junakinja, meni makar, opet, šta ja znam, bolje mi je zapravo i da ne čitam teme ovde po forumu LOL

   Danas je superpopularno dramiti oko toga zašto su ovi-oni gay, zašto su crni, žuti, šareni, kako to kome već deluje, pa jedni dižu glas protivu diskriminacije, canceluju koga stignu, etiketiraju, pišu se eseji, pridodaju novi sumanuti predmeti na univerzitetima, drugi pa drame oko svakog božijeg filma/serije u kojima se uopšte neko usudi staviti likove koji su šareni (glede kože) ili gay, avaj i dalje ništa o eventualnom kvalitetu dela, kakve tek emocije, koja tek ljubav prema filmu, pripovedanju, likovima, ili hajde, kritika koja se ne zasniva isključivo na napamet pričicama o motivima scenarista i, naravno, opet, boji kože. Smejurija (meni, iz mojeg ugla, podrazumeva se). Jaoj, jaoj, jaoj, siroma Andersen se okreće u grobu, jaoj, jaoj, jaoj, moderne tendencije, stavljaju na silu ove ili one u dela, kako ih samo nije stid, šta je zaboga miloga bitnije od toga. Jezivo. (meni, iz mojeg ugla, podrazumeva se). Ne radi se tek o tome da me prosto dave takva gledišta, mislim sve daleko grđe o tome, kamo sreće da me samo davi, tek se sve vrti oko potpuno istih priča, nanovo se ignoriše da likovi prosto ne znaju da pričaju priče danas, filmofili ne znaju da dele svoju ljubav prema filmu, forumaši nemaju šta novo ili makar malo drugačije da kažu. Naježim se momentalno kada otvorim svaku temu u kojoj je, ne dao dobri bog, lik sa drugačijom bojom kože ili seksualnih navika, no hej, tako nam je to, svačije bi se trebalo čuti, pa ko preživi. LOL
  puppet_master2023-05-27 18:57:07
 • Mizi
  eXtreme member
  27.05.2023. 12:02
  Crni medvedi se 'rane katancima, a beli jedu sira, beli.

 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  27.05.2023. 09:44
  Jeste i onaj klip, i ono oduševljenje dece, ali mislim  zašto menjati, mogu i sami da izmisle lik i napišu originalan sce... itd, ali ako su srećni i ako im izazivaju fine emocije zašto i ne, dakle film ima ciljnu grupu. 

  Samo sam bacio pogled, eto videh ga pa rekoh da zavirim, nisam gledao, tako da je možda suvišno i da komentarišem.

  U pravu je Brady, mada niko me ( nas)  ne tera da gledam (o), ne moramo da se navikavamo,  ali pričali smo nekako kad je na silu i neprirodno, baš odbija i podložno je negativnim komentarima, i često pitanje da li baš mora u toj meri, dokle više i šta je sledeće. Onako razmišljam.