The Last Voyage of the DemeterPogledaj trailer!

Филм

хорор (2023)

The Last Voyage of the Demeter

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
6,5
The Last Voyage of the Demeter

Наслов:

Дракула: Будење на злото

Година:

2023

Жанр:

хорор

Траење:

118 мин

Режија:

André Øvredal

Сценарио:

Bragi F. Schut
, Bram Stoker
, Zak Olkewicz


Главни улоги:


Rudolf Danielewicz
  >  Old Romani Wiseman
Noureddine Farihi
  >  One Eyed Sailor
Nikolai Nikolaeff
  >  Petrofsky
Sally Reeve
  >  Barmaid
Adam Shaw
  >  Lighthouse Keeper
Graham Turner
  >  Constable
Vladimir Cabak
  >  Harbour Master
Stefan Kapicic
  >  Olgaren
Jon Jon Briones
  >  Cook
Javier Botet
  >  Dracula
David Dastmalchian
  >  Wojchek
Andy Murray
  >  Deputy Fisher
Aisling Franciosi
  >  Anna
Christopher York
  >  Fletcher
Nicolo Pasetti
  >  Deputy Hirsch

Опис:


Базирано на едно поглавје, дневникот на Капетанот, од класиката на Брам Стокер од 1897 година - Дракула, оваа приказна е сместена на рсускиот брод Деметер, кој бил изнајмен да пренесува приватно карго - 24 необележани ковчези од Карпатија до Лондон. Филмот детално ќе ги опише настаните кои се случиле и како екипажот преживеал кога секоја веќер ги демнело некоја неописива појава. Кога конечно пристигнал бродот во пристаништето бил руиниран и без ниеден член од екипажот на него.

Прочитајте ја рецензијата на филмот The Last Voyage of the Demeter:

  • Слично за гледање
  • Коментари (22)
  • A Haunting in Venice

    A Haunting in Venice (2023)

    драма, криминалистички, хорор

    Во пост-воена Венеција, Поаро, сега веќе пензиониран и во егзил, присуствува на една сеанса против своја волја. Но кога еден од гостите е убиен, тогаш поранешниот детектив мора да го открие убиецот.
  • Landscape with Invisible Hand

    Landscape with Invisible Hand (2023)

    драма, комедија, научна фантастика

    Kada birokratska vladavina okupatorske vanzemaljske vrste Vuvv i napredna tehnologija ostave veći deo Zemlje osiromašenim i u nezaposlenosti, dvoje tinejdžera smišljaju rizičan plan kako bi osigurali...
  • Renfield

    Renfield (2023)

    комедија, фантазија, хорор

    Р.М. Ренфилд (Николас Хoлт) одлучува да ја напушти својата повеќевековна работа како служител на грофот Дракула (Николас Кејџ). Тој наоѓа нова можност за живот во денешниот Њу Орлеанс кога ќе се...
  • Knock at the Cabin

    Knock at the Cabin (2023)

    мистерија, трилер, хорор

    Додека се на одмор, едно девојче и нејзините родители се заложници на вооружени непознати лица кои бараат од нив да направат избор кој може да ја спречи неизбежната апокалипса.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    15.11.2023. 17:50
    [QUOTE=dzindzin16]
    Da skratimo ipak.Nisam klasicni rasista, samo volim da se zna i postuje gde je kome mesto tj. gde nekom mesto nije.[/QUOTE]

    Ma nisam ni rekao da si rastita, otkud ja to mogu znati, a navikao sam i na gore u svojoj sredini, iskreno, ta ovde se decenijama neguje kult mržnje, rasizam bi me najmanje začudio.  Nego se nadovezah na Stokera koji se kao okreće u grobu. Ne vidim zašto ne bi bilo mesta tamnoputom doktoru na brodu, pa još onakvom. Pustimo sada istoriju kolonijalne Britanije, reče lepo Tihi da je iskopao dokumenta da je to tako moglo u baš to određeno vreme, verujem mu svakako, dok ja iskreno nisam ni razmišljao o tako čemu dok sam gledao film, blesavo mi je da je tako nešto uopšte i pitanje, no ako je nekako i bilo kao sporno, eto spisa koji kažu drugačije. Meni je zbilja obrnuto, godinama, sve neke serije i filmovi sa bledolikim junacima, glavnim, druge varijante su bile tu reda radi, da ispune kvotu, sporedni likovi, prvi da izginu.  Kraće nije moglo, da ga 'ebem. 
  • beogradski
    eXtreme member
    15.11.2023. 17:44
    UZASAVAM se rasizma
  • dzindzin16
    eXtreme member
    15.11.2023. 17:37
    [QUOTE=puppet_master] Mi to ne znamo, no sve i da se okreće u grobu, zbog čega bi, zbog toga što jedan od junaka širenja njegovog dela ima tamniju boju kože? Onda on i nije baš kakav leš pomena vredan, neka se okreće lol No sve i da iz nekog razloga i tako mrtav i skeletan deli ljude na ove i one boje, njegovi potomci vrlo verovatno uzimaju lepu kinticu za to što se njegovo delo prodaje u ovom ili onom obliku bezmalo svuda na planeti sada, pa bi mu bilo bolje da leži i ne mrda. Ako mu već nije stalo do čovečnosti, možda mu je stalo do novca (tako to obično i biva, ne?), eto, potomaka i toga da je makar njima lagodno koješta, kada on već mora da leži u grobu i okreće se zbog Afroamerikanaca. 

    To nije vezano za woke ideologiju, ta sme valjda u filmovima poneko imati i tamniju kožu zaboga miloga, zar je zbilja malo onih sa svetlijom po filmovima? Pa i ako je namerno tu (zašto bi slučajno zalutao tu ionako), koliko decenija gledamo pa svetle junake svuda, i gde im je mesto i gde nije, ne može valjda sada biti smak sveta zato što je neko, eto, crnac. John Wayne je bio Mongol, Brando Japanac, Ustinov Kinez (ma, ko da nabraja sve to) a sada ne možemo imati tamnoputog docu na brodu a da ne izbije pobuna lol Eh.  Meni savršeno pije vodu lik, film mi se sa druge strane nije dopao odveć. 
    [/QUOTE]

    Da skratimo ipak.Nisam klasicni rasista, samo volim da se zna i postuje gde je kome mesto tj. gde nekom mesto nije.

{{message}}

{{item.title}}