The BoxPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
5,643%
The Box

Наслов:

Kutija

Година:

2009

Жанр:

драма, мистерија, фантазија, трилер

Траење:

115 мин

Режија:

Richard Kelly

Сценарио:

Richard Kelly
, Richard Matheson


Главни улоги:


Cameron Diaz
  >  Norma Lewis
Frank Langella
  >  Arlington Steward
James Marsden
  >  Arthur Lewis
Robert Harvey
  >  NASA Executive #1
Basil Hoffman
  >  Don Poates
Ian Kahn
  >  Vick Brenner
Holmes Osborne
  >  Dick Burns
James Rebhorn
  >  Norm Cahill
Kevin Robertson
  >  Wendell Matheson
Deborah Rush
  >  Clymene Steward
Celia Weston
  >  Lana Burns
Lisa K. Wyatt
  >  Rhonda Martin
Sam Oz Stone
  >  Walter Lewis
Gillian Jacobs
  >  Dana
John Magaro
  >  Charles
Michele Durrett
  >  Rebecca Matheson
Ryan Woodle
  >  Jeffrey Carnes
Mark S. Cartier
  >  Martin Teague

Опис:


"Kutija" film Ričarda Kelija, nastao je prema kratkoj priči "Dugme, dugme" legendarnog američkog pisca Ričarda Matesona, koji je bio inspiracija mnogim autorima horora i naučne fantastike. Mateson je zaslužan i za nekoliko kultnih epizoda „Zone sumraka“, među kojima je i ova kratka priča po kojoj je nastao film.

Bračni par Luis je u velikim problemima. Jednoga dana na pragu svoje kuće zatiču misteriozni paket u kome se nalazi kutija. Uskoro stiže i objašnjenje. Ako pritisnu dugme na kutiji umreće neko koga ne poznaju, a oni će za uzvrat dobiti milion dolara. Norma i Artur oklevaju, razmišljajući da li se radi o šali ili triku nekog ludaka, ali na kraju ipak pritiskaju dugme. Kada novac stigne na njihovu kućnu adresu otkriće istinitost izreke - sve se vraća, sve se plaća. Živeti sa krivicom je ipak preveliki teret za nesrećni bračni par…
  • Слично за гледање
  • Коментари (22)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    02.02.2022. 20:26
    [QUOTE=JoxerTM]
    The Machinist je masterpis samo takav, ne znam kako se ne sjećaš jer nema baš puno filmova gdje grižnja savjesti doslovno pojede čovjeka iznutra.
    Previše smo valjda izloženi ratnim i biografskim besmislicama gdje se ponajviše veliča nepostojanje savjesti pa ti se izbrisao.[/QUOTE]

    Ne bar kod mene to nije slucaj, a ratnim i biografskim delima, dela jer nisu samo filmovi u pitanju, ne fali nista, samo moze da vam se svidja ili ne, kao sto kazem ne treba ni preterivati, ali ne treba stalno isticati da vam se ne svidja, provlaci se i u muzici , slikarstvu, pa dosta humanistickih nauka se temelji na tome.
    Pa ne moze covek sve da zapamtiti od muzike, knjiga, stripova, slika, filmova, serija, dokumentaraca. Tada sam dosta i putovao i izlazio puno, kasnije zbog porodice i posla manje.  Mozda da sam pogledao u medjuvremenu jos jednom mozda bi mi ostalo u secanju.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.02.2022. 16:18
    The Machinist je masterpis samo takav, ne znam kako se ne sjećaš jer nema baš puno filmova gdje grižnja savjesti doslovno pojede čovjeka iznutra.
    Previše smo valjda izloženi ratnim i biografskim besmislicama gdje se ponajviše veliča nepostojanje savjesti pa ti se izbrisao.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    02.02.2022. 15:41
    I u to neko vreme sa The Jacket sad se setih i The Machinist sa "cackalica" Bejlom ali ih se secam samo kroz maglu, kao i ovaj film, ali ne i da je bas toliko rdjav bio.

{{message}}

{{item.title}}