The Birthday Wish

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,0
The Birthday Wish

Година:

2017

Жанр:

драма, комедија, љубовен, романса

Траење:

84 мин

Режија:

Peter DeLuise

Сценарио:

Julie Sherman Wolfe


Главни улоги:


Benita Ha
  >  Doctor
David Lewis
  >  Bruce
Marc Petey
  >  Creepy Guy
Barbara Pollard
  >  Katherine Turner
Robyn Ross
  >  Cookie Actress
Manoj Sood
  >  Optometrist
Luke Macfarlane
  >  Dave McGee
Jessy Schram
  >  Gwen Turner
Derek Green
  >  Charles
Ronald Patrick Thompson
  >  Waiter
Drew Ray Tanner
  >  Kian (as Drew Tanner)
Marcus Rosner
  >  Alex
Cardi Wong
  >  Greg
Yvonne Chapman
  >  Mia
Anya Cassis Policnick
  >  Balcony Woman

Опис:


Романтична драма/комедија во која една девојка не сака да ја прекине тригодишната врска, иако нејзините очекувања се изневерени, и тоа само затоа што верува дека сѐ во животот треба да се направи онака како си планирал. Гвен Тарнер работи како режисерка на рекламни спотови, има дечко Алекс со кој е три години, и за време на новогодишната прослава очекува дека тој ќе ја запроси. Но, на Алекс тоа не му е ни на крај на паметот, тој е обземен со себеси, своето его и својата работа. Иако е разочарана, Гвен и понатака се надева и не сака да ја прекине врската, бидејќи направила свој животен план, по кој до 30 години треба да биде верена.
На роденденот, на вечера со Алекс, се надева дека во чашата со шампањ или во храната ќе најде веренички прстен, но кога прстенот ќе го нема ниту во десертот, таа сфаќа дека Алекс сѐ уште нема намера да ја запроси. Си заминува од прославата на роденденот пред крај и сама останува да седи дома. Ја изненадува нејзиниот колега Дејв кој навратил да ѝ остави подарок. Покрај подарокот, донел и голем кекс на кој ѝ запалил роденденска свеќа, за која Гвен требала да посака роденденска желба. Таа посакала да може да види како ќе изгледа нејзиниот живот за десет години.
Следното утро ќе се разбуди со заматен вид, и загрижена, ќе отрча кај очниот лекар. Таму ѝ капнува капки за да ја прегледа, после кои Гвен одеднаш ќе види чудни слики кои никако не може да ги објасни: еден младич, пес, деца... Но никаде го нема Алекс...

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}