Still

Филм

трилер (2014)

Still

Оцена од корисниците
-
5,3
Still

Година:

2014

Жанр:

трилер

Траење:

97 мин

Режија:

Simon Blake

Сценарио:

Simon Blake


Главни улоги:


Kate Ashfield
  >  Margaret
Aidan Gillen
  >  Tom Carver
Amanda Mealing
  >  Rachel
Clive Russell
  >  Detective Penton
Jonathan Slinger
  >  Ed
Elodie Yung
  >  Christina
Sam Hazeldine
  >  Josh
Sarah Niles
  >  Headmistress M. Jones
Pedro Caxade
  >  Luca
Caroline Ford
  >  Sussanna
Eddie Bagayawa
  >  Police Officer 1 (as Eddie Ruben)
Hannah Blamires
  >  Punter in a Bar
Chris Cowlin
  >  Punter in a Bar (as Christopher Cowlin)
Sonny Green
  >  Carl
Joseph Duffy
  >  Jimmy

Опис:


Сместен во Лондон, “Спокој“ е реалистичен трилер со впечатлива атмосфера за насилното пропаѓање на еден човек и татко. Том Карвер е човек кој чекори слепо кон животниот крстопат, исфрлен од колосек после смртта на својот син тинејџер кој загинал во сообраќајна несреќа пред година дена. Том доаѓа во судир со банда тинејџери поради наизглед безопасен конфликт со момчето од соседството. Овој судир станува поопасен и посериозен, а животот на Том почнува да се распаѓа со вртоглава брзина.

Oбработил/ла:

icemaher
 • Слично за гледање
 • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • LjubicaSP
  Moderator
  02.04.2017. 11:10
  Odgledao i preveo film koji mi se i sad vrzma u glavi. Smatrao sam da bi trebalo da pišem o njemu i ovde. Možda i ne bih, ali videvši one silne ružne komentare smatrao sam da je previše licemerja i laži. A, opet, nepisano je pravilo, ako prećutiš očiglednu laž o nekome i nečemu ti i sam postaješ saučesnik. LOL Still (2014) na IMDB-u jedva prešao 5, a na "trulom paradajzu" sijaset laži i ružnih komentara. Od mene 9/10 Niskobudžetni film, nezavisna produkcija, prvenac režisera. Crn da crnji ne može da bude, ali istinit, i fenomenalno urađen. Režiser se usudio da gurne društvu prst u oko, sram ga bilo. Prikazana brutalnost mlade dece, njihova bezosećajnost i vulgarnost se drastično razlikuje od psiholoških papazjanija sličnih filmova. Režiser nije želeo da polemiše već da prikaže golu i ružnu istinu. Glumci, skoro nepoznati, fenomenalni. Svako do srži odradio likove i njihove karakteristike. Posle ovog filma nećete osećati neprijatan ukus u ustima, već žestoku gorčinu. Preporučujem ga od srca, ali moram da priznam da je težak k'o crna zemlja.LOL Trudeći se da ga što pravilnije prevedem mučio sam drugare oko sebe.LOL Zahvaljujem ujedno Edinu (fAzazel, koji mi je preporučio ovaj film) i Bojanu (bojan969) na nesebičnoj podršci. - Komentar člana i prevodioca: Mahoni
 • Bob!
  Banned user
  16.12.2016. 22:58
  Mahoni ako je tvoj komentar svaka čast, ako nije i nije važno, uvek je dobro pročitati dobar kratki prikaz filma. Treba da ih bude više.
 • Kneginja
  Administrator
  16.12.2016. 01:03


  mahoni hvala ruza