Sin finPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
-
6,9
Sin fin

Наслов:

Без крај

Година:

2018

Жанр:

драма, љубовен, романса, научна фантастика

Траење:

96 мин

Режија:

José Esteban Alenda
, César Esteban Alenda

Сценарио:

José Esteban Alenda
, César Esteban Alenda


Главни улоги:


Juan Carlos Sánchez
  >  Javier (70)
Paco Inestrosa
  >  Revisor
Paco Mora
  >  Charly
Mari Paz Sayago
  >  Mari Carmen
Javier Rey
  >  Javier
María León
  >  María
Asencio Salas
  >  Abuelo
Paco Ochoa
  >  Antonio
Rafael Chaves
  >  Conductor
Cristian Gamero
  >  Lucas
Roberto Campillo
  >  Pedrito
Paco Mora
  >  Charly

Опис:


Очаен да ја обнови старата романса, Хавиер ја води Марија на местото каде што првпат се сретнале. Патувајќи од изгрејсонцето во Мадрид до зајдисонцето на плажата Кадиз, Хавиер се надева дека ќе ја обноват старата среќа и љубов.
Кога срамежливиот, социјално неприспособен Хавиер ја среќава Марија, бистра, добродушна и забавна девојка, започнува прекрасна романса. Но после 15 години сцената не е толку идилична. Опсесијата на Хавиер кон работата и неисполнетите соништа на Марија имаат висока цена за нивната врска и посебно за Марија. Хавиер сфаќа дека има само еден начин да ѝ помогне. Тој мора да се врати назад во времето за да ја промени судбината на Марија и да ја избегне мизерната егзистенција во којашто живеат. Заедно, тие се потсетуваат и одново ја доживуваат магијата на првиот ден кога се сретнале пред 15 години, со надеж дека Марија повторно ќе стане онаа среќна и весела девојка во којашто се вљубил.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Incerta glòria

    Incerta glòria (2017)

    драма

    In war-torn Spain, during the tumultuous 1937, a Republican young officer will hopelessly fall for the charms of a deceitful femme-fatale who will not hesitate to use him in her best interest.
  • Petra

    Petra (2018)

    драма

    Identitet Petrinog oca skrivan je od nje ceo život. Kada joj je majka umrla, Petra kreće u potragu, što je dovodi do Jaumea, proslavljenog umetnika, ali i okrutnog čoveka. Dok traži istinu, Petra...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}