Saya-zamuraiPogledaj trailer!

Филм

комедија (2010)

Saya-zamurai

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,9
Saya-zamurai

Година:

2010

Жанр:

комедија

Траење:

103 мин

Режија:

Hitoshi Matsumoto

Сценарио:

Hitoshi Matsumoto
, Itsuji Itao
, Mitsuru Kuramoto
, Mitsuyoshi Takasu
, Tomoji Hasegawa
, Kôji Ema


Главни улоги:


Pistol Takehara
  >  Monk (as Kazuro Takehara)
Sea Kumada
  >  Tae
Takaaki Nomi
  >  Kanjuro Nomi

Опис:


Bajka o samuraju koji posle ženine smrti odbacuje mač, a kada ga vlasti uhapse i osude na smrt, mora da pre toga prođe kroz "zadatak od 30 dana", odnosno da iz dana u dan 30 puta pokušava da zasmeje mladog gospodara koji se ne smeje od kada je ostao bez majke.

Oбработил/ла:

Filaret
  • Слично за гледање
  • Коментари (2)
  • Les salauds

    Les salauds (2013)

    драма, љубовен, романса

    Работејќи на товарен брод, Марко добива повик од сестрата која бара помош. Семејниот бизнис пропаѓа, сопругот неодамна извршил самоубиство, а ќерката Џастин е примена во блница откако преживеала...
  • R100

    R100 (2013)

    драма, комедија

    Смешна и бизарна секс комедија од Хитоши Матсумото. Семеен човек со добар карактер и тајна склоност кон садо-мазо, се зачленува во таинствен клуб. Членството трае три години и има само едно правило...
  • Wrong

    Wrong (2012)

    мистерија, комедија

    Dolph Springer se probudi jednog jutra i shvati da je izgubio ljubav života, psa Paula. Tijekom potrage i pokušaja da natrag vrati psa (i svoj život), Dolph radikalno mijenja živote drugih ljudi oko...
  • Milchwald

    Milchwald (2003)

    драма

    This is the story of Sylvia, who looses her stepchildren on a shopping trip in Poland. For fear of loosing her husband's love, too, she is unable to tell him what has happened and returns home...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Nastasja
    Translator
    11.01.2012. 09:00
    Hvala na prevodu, ovo izgleda odlično!
  • Filaret
    Senior translator
    10.01.2012. 21:54

    Saya-zamurai aka Scabbard Samurai (2010)

     Samuraj bez mača


    Japanski, 103

    Kažu da je komedija, ali je i drama

    Režija Hitoši Macumoto

     

    Uloge

    Takaaki Nomi.........Nomi Kanđuro

    Sea Kumada...........Tae


    imdb 


     Bajka o samuraju koji posle ženine smrti odbacuje mač, a kada ga vlasti uhapse i osude na smrt, mora da pre toga prođe kroz "zadatak od 30 dana", odnosno da iz dana u dan 30 puta pokušava da zasmeje mladog gospodara koji se ne smeje od kada je ostao bez majke. I ređaju se ti pokušaji do samog kraja filma i dirljive pouke o odnosu roditelja i dece. Ko nije ranije, tada će shvatiti šta je u stvari gledao.

    Samuraj Nomi Kanđuro izgleda tako da, ne da ne bi nikoga zasmejao, nego bi rastužio i najradosnijeg čoveka, a njegovi pokušaji uzeti pojedinačno nisu ni smešni ni veseli. Gotovo da iritiraju. Međutim, sve to zajedno, za divno čudo izgleda potpuno drugačije i ostavlja odličan utisak. Bogami, ume i da nasmeje.


      

     





     Film je u neku ruku sličan Simbolu, prethodnom Macumotoovom filmu i sigurno nije komedija na kakve ste navikli. Zato se neće dopasti onima koji ga budu gledali sa takvim očekivanjima. Treba mu oprostiti povremena kreveljenja i gledati ga kao bajku za odrasle.



     

     

     

     U ovom filmu nema japanskih portabl lepotica, ali tu je Sea Kumada koja igra Nomijevu ćerku Tae i kroz ceo film se ponaša kao mala žena, što devojčice doduše i jesu. Ako nastavi da se bavi filmom, ova mala će jednog dana postati velika glumica.



     

     

     

     Inače, navedena verzija (Scabbard Samurai (2011) DVDRip Eng Sub Embeeded) je u mkv formatu, sa opcionim, a ne lepljenim engl. titlovima.

     Prevod na http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Scabbard%20Samurai&jezik=

{{message}}

{{item.title}}