Sau gyun yinPogledaj trailer!

Филм

драма (2020)

Sau gyun yin

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
7,0
Sau gyun yin

Наслов:

Sau gyun yin

Година:

2020

Жанр:

драма

Траење:

101 мин

Режија:

Kin Long Chan

Сценарио:

Ryan Wai-Chun Ling
, Kin Long Chan

Опис:


A story of how a retired British-Chinese soldier and a marginalized young South Asian man face the plight of being abandoned by society.
  • Слично за гледање
  • Коментари (2)
  • Gwai Tung Nei Jyu

    Gwai Tung Nei Jyu (2021)

    комедија, хорор

    Divlja satira dolazi s duhovima i animiranim nasiljem u jezivom nizu horor priča, progovarajući i o astronomski skupom Hong Kongu, čak iako nameravate da delite životni prostor sa "nemrtvima"...
  • Zokki

    Zokki (2020)

    драма, комедија

    Three of Japan's most talented and prolific actor-directors have joined forces to adapt Hiroyuki Ohashi's cult manga series about characters in "an obscure corner" of the world. The film's five...
  • Kigeki aisai monogatari

    Kigeki aisai monogatari (2019)

    драма, комедија

    A comedic portrait of an unhappy marriage between an unemployed screenwriter and his wife who's supported him for 10 years, based on the writer/director's own autobiography.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    23.01.2022. 00:07
    Više nego pristojan neo noir, ne nužno slojevit ili originalan koliko bogat sivilom začaranog kruga autsajdera hongkongških ulica. 

    Film nam zapravo ne priča o kakvim gangsterima, već o bivšem vojniku koji je ostao zarobljen u kakvom vakumu, krivici, dugovima i mutnim poslovima sa trijadom...kao i o tamnoputom momku (tip je iz Nepala, no u filmu se vodi kao Indus, verujem) koji je pa u svom kavezu izolovanosti, siromaštva, izloženosti rasizmu i opet, upetljanosti u mutne ulične rabote. Ovo je dakle priča o zbližavanju i postepenom prijateljstvu ova dva lika pod pritiskom njihove naizgled bezizlazne situacije. 

    Ambijent filma je ostavio najveći utisak na mene, kao i dva glavna glumca, tema je svakako lepa, ponegde trapavo izvedena, momak iz Indije je mogao malo manje da kleči, da se izvinjava i da dobija preko njuške, ostavlja gorak ukus sve to, koja god da je bila namera autora, no biće da film time još i više naglašava jednu od svojih tema. Sirovost finalnog okršaja, nešminkana, bez stilizovane koreografije, je osveženje za hongkongški film. 

    Nije baš napolitankica, ni ona cherry-liker čokoladna bombončica ali je svakako iznadprosečni film koji mi je veče učinio zanimljivijim.
  • titlovi.com
    Approval team
    23.01.2022. 00:06
    Prijevod je uradila shiba87 👍

{{message}}

{{item.title}}