PreyPogledaj trailer!

Филм

драма, акција, хорор (2022)

Prey

Оцена од корисниците
Одлично!
6,4
Prey

Година:

2022

Жанр:

драма, акција, хорор

Траење:

99 мин

Режија:

Dan Trachtenberg

Сценарио:

Jim Thomas
, John Thomas
, Dan Trachtenberg
, Patrick Aison


Главни улоги:


Stefany Mathias
  >  Sumu
Michelle Thrush
  >  Aruka
Corvin Mack
  >  Paaka
Mike Paterson
  >  Big Beard
Harlan Blayne Kytwayhat
  >  Itsee
Tymon Carter
  >  Huupi
Dakota Beavers
  >  Taabe
Samiyah Crowfoot
  >  Young Comanche Girl
Seanna Eagletail
  >  Disapproving Woman
Amber Midthunder
  >  Naru
Nelson Leis
  >  Waxed Mustache
Julian Black Antelope
  >  Chief Kehetu
Samuel Marty
  >  Puhi
Bennett Taylor
  >  Raphael
Skye Pelletier
  >  Tabu
Benito Hofmann
  >  Mike

Опис:


Radnja filma dešava se pre 300 godina, u svetu kom su gospodarili Komanči. Ratnica Naru bori se da zaštiti svoje pleme od jednog od prvih Predatora koji su ikada kročili na planetu Zemlju!

Oбработил/ла:

IgaBiva
 • Слично за гледање
 • Коментари (17)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • ar8c
  eXtreme member
  10.08.2022. 17:06
  Lepa ekspertiza kolega, taman da me malo razgali dodatno Neka filma takvog kakav jeste, mora on da ima gledanost i neku zaradu, a onda se publici da ono što voli. Mi stare kvake ponekad možda i tražimo previše, ali takvi smo kakvi smo, ne mo'š da nas menjaš sada

  Za današnje standarde film je zaista više nego dobar. Da bi stao rame uz rame sa originalom, taman mu je falila ta doza uverljivosti i smisla. Švarci je takođe morao da dobije na lukavstvo, ali njegov trijumf je skroz realan i lagan za progutati. Ovo u Prey je baš onako too much za mene, ali kao što već rekoh - pozitivno je iznenadio i stoga aplauz!
 • puppet_master
  eXtreme member
  10.08.2022. 14:37
  Bome, ja nisam primetio da su merili piše, nivo testosterona, niti su čukali krušku na vašaru LOL snaga je potpuno nebitna bila još od prvog filma uostalom. Preša je grdosija, bogtepita koliki mu je tek buzdovan (ili jačina udarca), ni Švarci nije mogao da se rve sa njime, zašto bi Komančica, bole je brige, sve je lukavstvo i volja, kontam.  

  Nebitno (meni pogotovo), zbilja su mi više smetali neprirodni pokreti i izgled životinjica nego to što bi kakva miličica olupala gosn Predatora o beton (živo blato, kakogod). Žene koje ja znam, olupale bi buljuk tih vanzemunaca LOL kilaža je svakako nevažna u tom obračunu, ako ćemo pravo valjda je bolje da je sitniji protivnik, ono čudovište dok se okrene sa svojih tri metra i 200 kila, mali drug Kinez, čak i bez kakvog wushu šampionata, bi ga izbo osam puta, šta tek fali Komančima, najjača/najveštija sila severnoameričkog kontinenta u to doba. Još ta arogancija, manjak poštovanja za protivnika, dobro je i prošao, ako mene ko pita. Jeste to suviše očigledna putanja, tipična u dramaturgiji, no ja nisam očekivao da će ko zna koji je ovo po redu Predator film menjati same osnove konflikta. Za to se mora imati istovremeno talenat, muda, ideja, pri tome i dobiti zeleno svetlo za tako nešto, što je danas na jednom mestu, pa još u Hollywoodu, ravno čudu. Uostalom, neka je "Prey" ovo što jeste, za jedan Hulu film uspeo je, ladno, da postidi jednog Shane Black-a, malo li je, na ovu krizu. Rekoh već, meni se mahom dopao, ima mana, kvalitetom me ipak nije iznenadio jer sam svakako očekivao upadljivo bolji film od prethodnog iz franšize. Ovom ću se sigurno, bože zdravlja, vraćati. 


 • ar8c
  eXtreme member
  09.08.2022. 16:43
  [QUOTE=Black Raven]
  "Glavna glumica 40kg???" 
  Amber Midthunder ima 25 godine, 170cm, 55 kg,
  nije baš ni devojčurak a nije ni slabašna.
  Prošli film vozila kamion znači ima ta snage da sredi Predatora.

  [/QUOTE]
  Pa dobro, malo sam karikirao, ali jasno je na čega ciljam Spram onog grizlija i Švarci deluje kao patuljak, dok ga je Predator ladno izlomio. Devojčurak ipak sve pobeđuje.

  Zaista su te finalne scene preterane i bespotrebno neozbiljne, ali cenim da je trend i skroz politički korektno da slabiji pol sada mlati ne samo zle momke, već i predatore. Kad može Jessica Chastain koja je zaista metar i žilet, zašto ne bi i ovaj devojčurak onda