Organ

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
5,3
Organ

Наслов:

Organ

Година:

1996

Жанр:

драма, акција, трилер, хорор

Траење:

110 мин

Режија:

Kei Fujiwara

Сценарио:

Kei Fujiwara


Главни улоги:


Kei Fujiwara
  >  Yoko
Shun Sugata
  >  Naka Nishi
Natsuyo Kanahama
  >  Corpse of female high-school student

Опис:


Two police detectives Numata and Tosaka infiltrate a group of underground black market human organ dealers. Things go haywire during a raid on the group's surgical headquarters. Numata barely escapes, while a wounded Tosaka gets left behind. Through a series of surreal and gory events, the identities of the organ dealers are revealed as Numata plans his revenge.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • NEX
    eXtreme member
    24.05.2012. 19:17
    Organ / Organ (1996)



    http://www.imdb.com/title/tt0117258/

    [TUBE]v3T5-8E4XYM[/TUBE]

    Žanr:
    Action, Drama, Horror

    Režiser: Kei Fujiwara

    Glavne uloge: Kei Fujiwara, Kimihiko Hasegawa i Natsuyo Kanahama

    Opis filma:

    Komplikovana priča o trgovcima ljudskim organima i policajcu koji je, budući otkriven pri pokušaju infiltracije u njihove redove, izgubio partnera. To je samo motiv više da raskrinka ove kasapine, a pomaže mu i žrtvin brat.
    Čak i za japanske standarde, dramaturgija ORGANA je fragmentarna, nelinearna i eliptična do neslućeno frustrirajućih razmera. Ako se pri prvom gledanju naprežete da pratite ‘zaplet’, brzo ćete se izgubiti u nenajavljenim likovima i flash-backovima koji dolaze niotkuda, ili delirično-oniričnim prizorima koji nikada ne bivaju objašnjeni. Stoga je mudrije prepustiti se hipnotičkoj elektronskoj muzici i kaleidoskopu zaista bizarnih, maštovitih ovaploćenja kronenbergovskog ‘Novog mesa’, dok likovi sa amputiranim udovima trule/mutiraju, ljudska tela se sa kliničkom distancom tretiraju samo kao zalihe organa za prodaju, a (u vrhunskom hajlajtu filma) gola devojka kida zidove ogromne, naglavačke obešene čaure i biva ‘preporođena’ u, možda, najpoetičnijoj sceni modernog japanskog horora.
    NEX2012-05-26 19:26:45

{{message}}

{{item.title}}