OldPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Средно
6,152%
Old

Година:

2021

Жанр:

драма, мистерија, трилер

Траење:

108 мин

Режија:

M. Night Shyamalan

Сценарио:

Pierre-Oscar Lévy
, M. Night Shyamalan
, Frederick Peeters


Главни улоги:


Francesca Eastwood
  >  Madrid
Gustaf Hammarsten
  >  Resort Manager
Luca Faustino Rodriguez
  >  Trent Aged 11
Nolan River
  >  Trent Aged 6

Опис:


Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare ... smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

Oбработил/ла:

IgaBiva

Прочитајте ја рецензијата на филмот Old:

 • Слично за гледање
 • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • dzindzin16
  Active member
  14.10.2021. 18:30
  Nije ovo bas tako lose, kako ga neki popljuvase.Sasvim solidan za neobaveznu rekreaciju mozga.Hvala na prevodudzindzin162021-10-14 18:43:21
 • JoxerTM
  eXtreme member
  30.09.2021. 16:06
  Ja ću ipak preporučiti.

  Sve drugo se slažem.
  Ideja baš prava za scifi bombon, ali scenarist zaboravlja da scifi ne gledaju idioti.
  Pa će taj scenarist bez ikakve potrebe crtati očigledne stvari, kao da gledamo bezbrojni holivudski isprdak za glupe&gluplje.

  Nervozu zbog podcjenjivanja nekako ćemo pregrmiti, ali onda ćemo pitati moramo li opet trpiti spilbergovske ajnštajne od djece koja su do jučer bila skoro nepismena, pa su nakon pubertetske eksplozije odjednom krenuli izmjenjivati životne mudrosti da bi im i Vitgenštajn u mladim danima pozavidio.

  Na žalost holivud prodaje spelbergovske nebuloze i ne mogu se izbjeći nikako već 20 godina, pa ćemo preći nekako i preko toga jer je krajnji obrat, iako očekivan, top klasa u današnje vrijeme.
  Ne palamudi o pravima crnaca u americi, ne bavi se problemima useljenika, nema ni traga ikakvim političkim motivima iako je glumačka postava raznolika što se rase tiče.

  Ne, umjesto toga ubada u američki zakonik o privatnom vlasništvu te nedodirljive nemoralne korporacije pri tome podsjećajući na sramotnu prošlost nacije, Tuskegee Study, zločin za koji do dan danas nitko nije izveden pred sud.

  Zato iako je pun mana, treba ga pogledati i prodiskutirati uz jednu kavu.
  Moglo je bolje, trebalo je bolje. Al' šta je, tu je.
  JoxerTM2021-09-30 16:12:54
 • Tom Brady
  member
  18.09.2021. 18:42
  Dobra ideja koja je loše realizovana. Neuverljiva gluma, loš scenario, kamera takođe. Moglo je to puno, puno bolje. Ne preporučujem.