Next Goal WinsPogledaj trailer!

Филм

драма, комедија, спортски (2023)

Next Goal Wins

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
6,6
Next Goal Wins

Година:

2023

Жанр:

драма, комедија, спортски

Траење:

104 мин

Режија:

Taika Waititi

Сценарио:

Taika Waititi
, Iain Morris


Главни улоги:


Taika Waititi
  >  American Samoan Priest
Don Nahaku
  >  Tongan Coach
Russell Satele
  >  Self
Ioane Goodhue
  >  Smiley
Michael Fassbender
  >  Thomas Rongen
William Kahele
  >  'Who's on the Plane' Reporter
Wil Kahele
  >  'Who's on the Plane' Reporter
Semu Filipo
  >  Rambo
Frankie Adams
  >  Frangipani
Arlo Sarinas
  >  Referee
Hio Pelesasa
  >  Samson
Karim Benz
  >  Soccer player
Chris Alosio
  >  Jonah
Lehi Makisi Falepapalangi
  >  Pisa

Опис:


Film o fudbalskoj reprezentaciji Američke Samoe, zasnovan na istoimenom dokumentarcu iz 2015. godine. Ova istinita priča prati život holandskog trenera po imenu Thomas Rongen, koji je pokušavao da od ovih egzotičnih momaka stvori jak fudbalski tim, a, zapravo će ostati upamćen kao predvodnik reprezentacije koja je pretrpela najgori gubitak u istoriji Svetskih prvenstava, izgubivši 2001. godine od Australije čak rezultatom 0:31.

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари (18)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • titlovi.com
    Approval team
    03.02.2024. 22:22
    Prevod je uradio MHB1403 ✨
  • IgaBiva
    eXtreme member
    29.01.2024. 13:46
    Sasvim ok film. Inspirisan istoimenim dokumentarcem. Taika je jedan od najzanimljivijih reditelja sadašnjice...
  • puppet_master
    eXtreme member
    22.01.2024. 15:27
    [QUOTE=kjovo]O kakvoj strasti pricas,ovde je samo jedna rasprava i to bas konkretno o filmu i desavanjima u datom filmu. Da ne duzim ali mislim da nije bilo potrebe za opomenom.[/QUOTE]

    Ovo moje o zapušavanju ustiju se nije odnosilo na ovdašnju administraciju. Njihove vodilje i odluke se ionako trudim ne primećivati LOL to kada ih ja budem, daleko bilo, birao, mada i tada ko da se aka oko toga, dokle god mene ostavljaju na miru. LOL

    Smemo naravno zalutati kuda god uz temu filma, stvar je naravno pre u tome da nam nisu potrebni postovi sa ličnijim obraćanjem uz grublje osude, dijagnoze i sve te tipičnije net pizdarije u komunikaciji onda kada ljudi, gle čuda, misle različito. Uz sve, ima ponečega što je iznad svih naših misli i bubica, tipa pravila o zabrani vređanja, obezvređivanja, naravno i svega onoga o ataku zbog nacionalne, verske i seksualne pripadnosti. 

    Nisam ni video precizno šta je ko pisao, nadovezivah se na Joxera mahom, on misli dobro, tek tu i tamo zaluta u stilu, odavno naučih da ne doživljavam to ni lično a ni kao nekakvu njegovu tobože lošu nameru. Ma ni postove na koje se nadovezujem, svega mi na svetu, ne pročitam čitave, ne vidim dobro sedmicama, rasejan sam i mislim obično o tri sasvim druge stvari istovremeno LOL nije do nepoštovanja, nego se fokusiram na rečenicu, misao ili dve, ko da se nadovezuje na baš sve a um mi ionako ide na svoju stranu. LOL Ono što sam video nije bilo sporno, no zna Hogar šta radi tj na šta se to njegovo odnosi. Strasti, though, treba negovati LOLLOL valja tek biti koliko je moguće čovečan i umeren i u njima (setim se raznih lidera na balkonima i za govornicama kako urlaju iz strasti pa to potom napravi košmar čitavom svetu, so, mora biti i tu kakve smislenije putanje i razuma LOLLOL ja li je strast tu zbog ljubavi ili mržnje). 

{{message}}

{{item.title}}